reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

hehee o a w którym gdzieś w Hucie?myślałam o prywatnym żłobku ale finansowo wyjdzie nas podobnie więc wole nianie,
Twoje dzieci chodziły kiedyś do żłobka ;->

reklama
moje dzieci nie :p i nie będą ...wolę poczekac na przedszkole...
pewno gdybym miała wybierac prv żłobek a niania..wolałabym nianie :D ja myślę nad opieka nad jakim s maluchem jakby przyszło na wychowawczy iść...czas zresztą wszystko zweryfikuje
Aga a gdzie bedziecie budować?:szok::szok: własnie Miki mi kartkę zjadał przed chwilą....

my będziemy się przeprowadzać pod Rzeszów w regiony męża, będę musiała pożegnać mój ukochany Kraków ;((
to jak chcesz malucha do opieki mój jest chętny hehe

kto wie :p odezwe sie pod koniec roku hehhe...ale na poważnie rozważam taka opcję ....
Rzeszów no dalekoo...ale dla mieszkania w domu poszłabym od razu.... czyli czeka was za jakiś czas mega zmiana życiowa ....
tak wogóle jestem happy...bo Miki od 3 dni zjada jogurciki Nestle...i odpukać nic mu nie jest...wiec moze moje urojone podawanie bebika ha2 jest bez sensu....oby...poczekam jeszcze trochę i jak bedzie ok wracamy na zwykłe bebiko alebo inne mleko...
a jakie mleka podajecie swoim bąblom?

oj tak duża zmiana, też wychodze z takiego założenia jak ma nam być lepiej to trzeba się przeprowadzić, Rzeszów 160 km teraz jest już większość autostrady jedziemy 2 h nie jest źle, pamiętam czasy jak jeździliśmy ponad 3 -4 to była masakra

spadam nas pakować bo jestem w czarnej d...a czas leci

miłego pobytu :d
tez bym tak zrobiła hhhe
czas brac się za obiad...a że racuchy beda wcześniej nie robiłam...odgrzewanych nie lubię...

Venicee racuchy mniam mniam
Ale takie na drozdzach robisz?
Moj Miki juz mleka od listopada nie dostaje (nan 1)
Przynajmniej z butelkami juz nie mam nic doczynienia
;-)
Aga, Eweli udanych weekendow!!!

Aga oj duza zmiana, wiem cos na ten temat, pochodze spod Malborka a wyladowalam w Pulawach :-D

Ostatnia edycja:
My używamy mleka Hipp, teraz nr 2 a od czerwca nr 3.
Ja już nie gotuję obiadków małemu tylko daję mu to co my jemy na obiad, dzisiaj rybę, wczoraj pulpety w sosie z ziemniakami, widzę, że jego już go mało satysfakcjonuje a ciągle patrzy nam w talerze i chce od nas jeść więc nie ma co się silić.

i zjada ci sporo Takaj ? ile ma zębów?
Madziasek czym zastępujesz mu mleko???
pospaliśmy z Mikim..przy takiej pogodzie fajniej sie spało :p

reklama
Po odstawieniu mm Miki ciagnal mojego cycka, ale od kiedy go odstawil, dostaje wiecej jogurtu naturalnego, jogurtow nestle, kaszy mannej z babydream i ostatnio danonkow. Daje mu tez kaszke rano z platkami kukurydzianymi.

Do góry