reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej dziewczyny,

Madziasek nocka zdecydowanie lepsza,dałam mu na noc pedicetamol, obudził sie o 2.30 zjadl cyca póżniej o 6.30 cyc pobawił się i poszliśmy jeszcze spać na godzinke, dzisiaj jedziemy do Rzeszowa do teściów więc zobaczymy jak tam będzie się zachowywał. Ale widzę róźnice jak już jest u siebie w domu to jest zdecydowanie spokojniejszy. Idzieme mu 7 ząb już prawie się przebił ale widzę kolejne rozpulchnione dziąsło.

Mój mały urwis od wczoraj się rozgadał i daje bababaab mamaaaaa dadaa superowe uczucie ;-) Wczoraj byłam na wieczorze babskim z koleżankami winko ploteczki to co lubimy, dobrze tak wyjść.

taka j jesteś niesamowita :-)

u nas też barowa pogoda ale damy radę, zaraz zaczne nas pakować ugotuje małemu zupkę i przyjedzie mąz i jedziemy.
Basia ja też mam siostre 2 lata młodszą i pamiętam że zawsze musiałam ją wszędzie brać ze soba :-D i nie miałyśmy super konaktu bo też ma odmienny charakter i zawsze byłu awantury, odkąd mieszkamy osobno i mamy swoje rodziny jest zdecydowanie lepiej ale nie jakoś szałowo.
Ewelinka ja też miałam bardzo ciężki poród i jak sobie pomyślę to mi ciary przechodzą ale narazie o tym nie myslę damy radę może nie będzie tak źle. My chcemy za ok 2 lata jak będziemy się przeprowadzać.
Kulka i jak poszukiwania niani? macie kogoś z polecenia, nas też to czeka, czerwiec lipiec zaczynamy szukanie trosze mnie to przeraża....
Venicee a w którym rodziłaś w szpitalu, ja na Koperniak i byłam zadowolona.

reklama
Pisalam posta, ale widze, ze go ni ma, pewnie wyszlam nie puszczajac go...
Zabila fajowy spiworek, ale cena tez niezla, ja to bym w ciucholandzie szukala takich rzeczy, bo mi troche szkoda kasy na nowe... :-)
Aga udanej podrozy! Jedziecie na weekend czy dluzej?
Madziasek ja to poleze z pol godziny po obudzeniu ;)
Kulka wspolczuje przezyc w szpitalu, dobrze, ze juz Wojtek zdrowy.

witam
pogoda straszna ...mam nadzieję że po weekendzie sie to zmieni jak mówią...
Żabila super ten spiworek :d muszę też do tesco bo super ciuszki maja :D
TakaJ widze że jesteś tak snetymentalna jak i ja :) ja juz zawsze bedę patrzec z zazdrościa na brzuszki ciążowe innych kobiet..bo Miki to moje ostatnie dziecię...wczoraj łzy wiiały mi na koncu nosa...
Kulka dobrze że już ok z małym...ja Mikiego nie dam za nic w świecie do żłobka wiem doskonale co tam dzieje się z chorobami...
Miki wstał o 6...usnał przed 7..i pospaliśmy do 8:15....
Aga rodziłam na ujastku...napisałam o tym w temacie o porodówce...

Cześć !!!
Nie ma to jak w domku:-)Dziecię moje właśnie wstało z drzemeczki a ja zdążyłam posprzątać pół mieszkania (jak zwykle).My również jedziemy na weekend nad morze.A co??? Pochwalę się że moja Helenka robi małe postępy tzn.sama usiądzie z pozycji leżącej i jak ją złapię za rączki to próbuje wstawać strasznie mnie to cieszy:-)

kulkaprzytulka dobrze że już po wszystkim a z nianią to chyba będzie lepiej niż w żłobku.ja też się obawiam tych chorób.u nas w środe były ogłoszone wyniki przyjęć ale u nas cisza czyli się nie dostaliśmy:-(W poniedziałek zadzwonię to może się czegoś dowiem jakie są szanse.

Grinula jedziemy na weekend, dostaliśmy pozwolenie na budoe więc jedziemy obgadać szczegóły.Ja też chodzę do szmateksu są takie piękne ciuchy, małemu jeszcze nic nie kupiłam w sklepie :D jak jesteśmy w Rzeszowie to chodzę z teściową tam mają piękne rzeczy a ja mam tyle radochy jak cos upoluje :-)

ewelia super życzę udanego weekendu, nawdychacie się jodu, postępy u maluszków są rozkoszne taka rzecz a jak cieszy :-)
Ja zapisałam małgo do żłobka ale czas oczekiwania ok rok półtora nie wiadomo czy się dostanie , póki co będzie niania, troche moja mama i teściowa ma przyjeźdzać na pare dni.

Venice zapisałam do trzech, na Kozłowce, na Kurdwanowie i na Prokocimiu ale nie sądze aby się dostał, też mnie przerażają te choroby... będziemy szukać niani, jakbyś o jakiejś słyszała daj mi znac będę wdzięczna. Czytałam Twój wpis co przeżyłaś popłakałam się.......najważniejsze że z Mikołajem wszystko dobrze

Dzięki Grinula super prace idą pełną parą , u nas dopiero początek będzie się działo :-)

tak sie składa Aga że pracuję w żłobku:cool2: dlatego pytam...
oo domy budujecie :p może pomoc info kiedys mi si e przyda...
Miki ma 1 guza ;/ alez ze mnie matka... ;/

reklama
Madziasek we wrześniu badania bo po co szybciej?? Pójdę zrobi cytologie usg i wsio. Tarczycowe badania i tak u endo robię wiec nie ma co za szybko isc. Poza tym kazał się pokazać akurat we wrześniu żeby ranę po cc zobaczyć jak się zabliźniła.

Do góry