reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ewelinka to masz termin obrony na dzień ojca :)

Basia cieszę się, że się uspokoiłaś z ciemiączkiem.

Grinula może po prostu drobniejsza będzie, a może potem jakoś przybierze, jak lekarka mówi, żeby się nie martwić to nie ma powodu.

Aga na pewno będzie cudnie, zwłaszcza jak się stresujesz, to potem wszystko się zazwyczaj ładnie układa. Mam nadzieję, że podróż będzie super! A kiedy wracasz?

U nas nocka średnia, też nie wiem czy jakieś zęby nie idą, podałam na noc czopek viburgol ale nie pomyślałam, żeby syrop dać, zresztą nie mogę chyba tego razem? W sensie czopka i syropu?

reklama
witam
znowu Miki szalał...płakał od połnocy do 2....nie wiem czy go coś nie bolało...
ledwo żyję...wymiękam już....
lekarka stwierdziła że to wirusówka ... mamy na to neosine,calcium,wit.C,nasivine ,euphorbium compositum s....noi toaleta noska...
Taka J spróbuje z tym olejkiem bo juz wszzysstkiego spróbuje zeby przeszło....
dziś chyba wiadro kawy wypiję...
dzieki z gratki ...no zzleciało nam szybko te 9 mcy....patrzyc jak roczek bedziemy organizowac :)

Aga udanego lotu i mega wypoczynku!
TakaJ myśle że można dac czopek i syrop ..bo to 2 inne rzeczy ,zreszta w viburcolu cudów nie ma...

Witam z kawusią u znajomej :)

Miki śpi na tarasie, dzisiaj ładnie, słoneczko już grzeje, podałam mu dzisiaj płatki kukurydziane do kaszki,
heh wstaliśmy dzisiaj o 4, chyba ojca usłyszał, ale jak się cieszył :tak:

Basiu super że wizyta udana,

Aga, Grinula zdrówka dla maluchów :)

Venicee współczuję, my niedawno też przez wirusówkę przechodziliśmy i też miałam ciężkie nocki.

Kulka a w weekendy też bywasz w Lublinie? bo jeśli nie to mogłabym z małym Ciebie odwiedzić w domku jeśli mąż by mnie podrzucił :)

Ewelinka to trzymam kciuki :tak:
czy jesteś chętna na spotkanko w jakiś weekend?

a reszta dziewczyn co myśli o zorganizowaniu jakiegoś spotkania?

miłego dnia!

widze ze nasze pociechy z tego samego dnia :d i jeszcze Mikołaje :D o której twoj synek sie urodził??
zazdroscze spotkań forumowych....

Witam!
Aga - i jak przegląd? Udało się?
ja tez zazdroszczę spotkań forumowych.
Dziewczyny czy już używacie spacerówek, ja do tej pory nie używałam. Tak się zastanawiam kiedy można już zacząć, jak dziecko dobrze siedzi? Mam po starszej wózek i nie pamiętam jak to było oznaczone przez producenta. Mój zaczął siadać w wózku, tzn. złapie się rączką i siada, ale z pozycji leżącej na łóżku czy podłodze jeszcze nie usiądzie więc chyba nie można jeszcze powiedzieć,że już pewnie siada. A w normalnym wózku to już się męczymy na spacerze, tzn. ja się boję,że mi wypadnie bo jak siedzi to się wychyla na boki.

madziasek bardzo chetnie, ten drugi zjazd w maju mam na 2 dni wiec spokojnie moglybysmy sie zobaczyc bo jak jestem 1 dzien to musze szybko na ostatni autobus gonic

taka j wracamy 14 maja

Aurelia przegląd załatwiłam, pan do mnie mówi proszę otowrzyć maskę a ja hmmmm nie wiem:-D co za wstyd ale powiedziałam mu ze jestem niedzielnym kierowcą i że mnie mąż wysłał więc proszę nie zadawać mi tak ciężkich pytań haha byłam jedyna laska i sami faceci śmiesznie było. Nasz teraz jeździ w parasolce i bardzo mu się podoba, też sam jeszcze nie usiądzie z pozycji leżącej ale jakoś daje sobie radę. Teraz specjalnie jedździmy parasolką bo bierzemy ją na wakacje i chciałam aby mały się przyzwyczaił.

my spacerówka jeździmy od 7mca..po prostu Miki miał za ciasno w gondoli....teraz dokupilismy 2 spacerówkę taka na wyjazdy ,żeby nie było problemu z zapakowaniem jej do auta :d bo spacerówka xlandera do małych nie należy...
znowu kawę piję..inaczej zasypiam....
nic mi się nie chce...
pogoda fajowa ...

Hej :)

U nas katar już zielony.. gorzej, bo Kuba ma zapchany nos i ciężko się odciąga.. muszę już mucofluidem działać..

Aga, udanej wyprawy !! zazdroszczę zagranicznej wycieczki :-) My za granicę to może za rok.. A dzisiaj właśnie sobie myślałam jak to będzie.. wczasy z dzieckiem.. wcześniej to było tak beztrosko.. opalanie, imprezy ojj.. te czasy już nie wrócą.. no chyba, że mamę ze sobą zabiorę jako opiekunkę :-D

Parasolkę mamy już od miesiąca ale jeszcze nie jeździmy :) kupiliśmy z zamiarem zabrania na wczasy :) Moja np jest od 1 miesiąca życia, rozkłada się praktycznie na płasko.

Zmieniłyście już nosidełka na foteliki samochodowe ?? Kuba już wygląda komicznie :-D ale mój mąż jak zwykle ma czas, żeby to zamontować :wściekła/y:

Co do spotkania to ja z Bytomia mam daleko chyba do każdej z was ;P a niestety nie mam prawa jazdy żeby dojechać..

reklama
Venicee dokładnie szybko zleci pewnie.

Aurelia ja się noszę od jakiegoś czasu na spacerówkę przesiąść i ciągle tego nie robię ale to dlatego, że z gondoli u mnie można spacerówkę zrobić więc tak jeździmy tylko to ciężki wózek a spacerówka bardziej lekka.

Basia ja nie zmieniałam bo jeszcze nie mam takiego fotelika, czekam na kasę z chrzcin brzydko mówiąc bo kasy nie mam nawet na to za bardzo. A co do wczasów to my się wybraliśmy jak starszy miał już 5 lat, wcześniej byliśmy jak mały miał 2 lata w Tunezji i jak miał 3 lata to pojechaliśmy do Egiptu, obydwa razy na 2 tygodnie ale bez małego, ale było!! Polecam taki wypoczynek, trzeba się się wyluzować, tęskni się wiadomo ale taki wypoczynek jest dobrą sprawą.

Do góry