reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ja mam dzisiaj dość, ładnie mi się weekend zaczął, mały strasznie marudzi a mnie się obiad nie udał, całe mięso mi się rozwaliło :(

Aga Mikiemu tez dosc czesto charczy, furczy i znowu zaczyna chrapac... Nic sie nie da odciagnac wiec obstawiam ze to zebiska ;-) Ewelinka a termin obrony juz wyznaczylas? Kiedy do Lublina sie wybierasz?

obrone mam 23 czerwca jesli zdaze napisac prace do konca, a jesli nie to wrzesien, mam nadzieje ze sie uda, a najblizszy zjazd ma w ta sobote, potem za 2 tyg i na poczatku czerwca juz ostatni

hejka Dziewczyny :)

MadziaSek - ja w Lublinie jestem codziennie, więc mogę się dostosować :)

Basia - górne ząbki męczyły Wojtka bardzo zanim wyszedł ten jeden. Chyba ze 3 tygodnie to trwało, często płakał, w nocy mu bardzo dokuczało i musiałam mu podawać nurofen, bo strasznie płakał. Jak szły dolne, to tylko jeden dzień był marudny, a ta góra, to masakra!

Z tego co ja się orientuję, to trzeba odciągać katar, żeby nie spłynęło na gardło, uszy, żeby się gorsza choroba nie rozwinęła...

Wojtuś dzisiaj był pierwszy dzień w żłobku po przerwie. Niby wszystko ok, ale jakiś taki nieswój był po południu :( Ale może to z powodu dużej ilości wrażeń?...

Zdrówka dla chorowitków!

Mały już śpi, to i ja się zbieram, bo rano pobudka

Dobrej nocki!

hejka:)
wreszcie usiadlam, Gosia padla dopiero po 21..wariowala z braciszkiem na lozku, pady robili, szalenstwa, az ze smiechu czkawki dostali oboje:-D
Wstawilam pranko, wiec 2 godziny musze czekac, jak skonczy.
Kupilam sobie na all etui na telefon, wybieralam chyba z godzine, bo cos bylo nie tak, a to z komentarzami, a to za drogi, a to koloru bialego nie bylo :-D

Bylysmy dzis na bilansie na 9 miesiecy i Gosia wazy 8 kilo rowne, caly czas idzie po 25 centylu, a mierzy 73cm tj 75 centyl.. Przybrala 0,5 kilo przed 3 miesiace, ale lekarka mowila, ze jak juz raczkuje i jest ruchliwa to szybko spala.. mam sie martwic, jakby byla placzliwa i jesc nie chciala, ale apetyt ma:-)

Zdrowka dla chorujacych zakatarzonych!!

Ide wygonic starszaka do spania, pozna godzina a on jeszcze siedzi z mezem i mecz oglada..

Hej :) Kubuś śpi, a ja się przebudziłam I zasnąć nie mogę..

Po wizycie okazało się, ze Kubis osluchowo czysty, gardło nie jest podrażnione, tylko nos czyścić sola i odciągać :) Kuba wazy 9400g, ciemiaczko w porządku :)

Kulka, u nas jest tak samo ! Juz 3 noce strasznie płacze i dopiero po nurofenie ładnie śpi, wiec albo zęby albo te przeziębienie go meczy.. A ile razy z rzędu podałaś Wojtkowi nurofen na noc?? Bo zastanawiam się, czy tak mogę mu podawać..
Może faktycznie Wojtuś musi się do żłobka przyzwyczaić :) teraz chyba taki etap bo mój też się mniej uśmiecha niż wcześniej.. Jakiś taki poważny się zrobił..

Grinula, jak Gosia ma apetyt to nie ma się co denerwować :) też uważam, że przez większą ruchliwość dzieci juz nam tyle nie przybiorą ;)

Ewelinka, trzymam kciuki zebys zdążyła z praca mgr :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,

Madziaske chciałąbym żey to charczenie było przez zęby, dzisiaj mu cos wyciagnełam katarkiem, idę jednak do lekarki na 14:45 żeby go osłuchała isprawdziła gardło przed wyjazdem.

taka j wylatujemy jutro o 10:45 z Pyrzowic, stresuje mnie ta podróż bardzo bo to pierwszy raz ;-)

Kulka u nas też górne zęby bardziej dokuczają, nam idzie teraz 7 ząb druga dwójka u góry

Ewelinka mój też jest na 25 centylach, ostatnio ma mniejszy apetyt, lekarka mówiła żeby się nie przejmować że nie jest żle, na zabiedzonego nie wygląda;-) powodzenia w pisaniu pracy trzymam kciuki

Grinula chyba po tym weekendzie nasze dzieciaki dostały katarki, oby szybko preszło.

Basia pieknie waży Kubuś, czyli wizyta udana :-)

Do góry