taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Basia ja mu w tym gryzaku nic nie podaję bo wtedy nie umiał sobie z tym poradzić ale może to odszukam i zobaczę. U mnie pisze, że podawać 2-3 razy mleko ale nie pisze po ile ml, podaję hipp 2. A na ulotce z bebilonu pisze, żeby podawać chyba 2-3 razy mleka z kleikiem po 200 ml na tym etapie. Generalnie nie wiem ile jest dobrze. Ja chleba już dawałam ale mu się to robi w kulkę bo chleb to taka troche glina i ciężko mu połykać, próbowałam dać naturalnego jogurtu ale nie chce, to samo z danio bo też próbowałam (teściowa ponoć dała swojemu 9 miesięcznemu wnukowi na noc i spał całą a zwykle się budził więc chwyciłam się brzytwy i spróbowałam ale nie chciał tego), daję mu babkę taką normalnie pieczoną w piecu, na drożdżach na dodatek ale myślę, że mu nic po tym nie będzie. I biszkopty.
Venicee to ile teraz dajesz tego mleka na 1 raz? O której Wam wstaje zazwyczaj? Ja to przed 6 to mało kiedy wstaję, najczęściej tak po 5 a czasami nawet przed 5 jest pobudka na całego. Zasypia ok. 21 a w międzyczasie się budzi w nocy pare razy więc wydaje mi się, że on troche mało śpi, potem w dzień nadrabia ale ogólnie śpi ok. 12 godzin na dobę.
Venicee to ile teraz dajesz tego mleka na 1 raz? O której Wam wstaje zazwyczaj? Ja to przed 6 to mało kiedy wstaję, najczęściej tak po 5 a czasami nawet przed 5 jest pobudka na całego. Zasypia ok. 21 a w międzyczasie się budzi w nocy pare razy więc wydaje mi się, że on troche mało śpi, potem w dzień nadrabia ale ogólnie śpi ok. 12 godzin na dobę.