reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

aga163 wow już 6 ząb?moja jeszcze BEZ i chyba jedyna na forum:dry:może coś wyjdzie bo ma takie półokrągłe na dziąsełku.
basia ja ubieram mojej rajstopki i na to jakieś spodenki,na górę bodziak z długim rękawem i kurteczka

reklama
takaj moja od tygodnia nie ma apetytu nic jej wcisnąć nie można nawet mam problem z podawaniem antybiotyku.Pije z cyca to nie wiem ile,kaszki robię pół porcji bo nie zjada a szkoda wyrzucać

aga163 przechodzimy przez to samo, nieszczęsne zęby!!! Mój nie zjadł obiadu, no może z 4 łyżeczki, popił tylko trochę soczku, teraz śpi, ciekawe jak długo. Zimno na dworze, wiatr straszny. Nic mi się nie chce, a na 18 idę na spotkanie z ludźmi ze studiów, wcale mi się nie chce ale ostatnio nie poszłam to głupio znowu nie iść.
Co do rajtek, to ja zakładam i też nie mam się za wariatkę, ale na to tylko welurowy kombinezon, bez spodni, a w domu to w samych rajtuzach lata.
Jaką kaszkę Wasze dzieci lubią najbardziej?

My2013 a mój ma apetyt jak nigdy zjadł duży słoik 250 gruszek i 190 mojej zupki, z piciem gorzej. Trzeba przetrwać te zęby Mój pospał 1,5 h i wstał z trochę lepszym humorem, pobawił się bez ryku 30 min :-) Idź na spotkanie dobrze to Ci zrobi, chociaż na chwilę się rozerwiesz. Ja dzś miałam ochotę wyjść i wrócić za tydzień...Też mi się nic nie chcę, chyba ta pogoda tak na nas wpływa. Co do kaszek to praktyczie każdą zje, najmniej mu smakowała bananowa z bobovity expert, mi też średnio smakowała ;-)

Witam!
Żabila - twój tak pięknie już zjada jabłko? Normalnie to ja jestem w szoku, ja to chyba wszystko zbyt późno podaję.
Aga - dobrze,że już Tymciowi troche przeszło.

reklama
Aurelia mój ostatnio ugryzl sobie melona ale za duży był kawałek i sobie z nim nie poradził a ja się tylko wystraszyłam, ale w zupie jak ma większe troszke kawałki daje rade nie wypluwa.

Do góry