reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Żabila ja się zastanawiam i jeszcze mam pare miesięcy, pierwszego synka szczepiłam na to, wtedy nie słyszałam o tym autyzmie i jakoś z automatu poszło i nic się nie stało, czasami lepiej nie wiedzieć bo człowiek się dowiaduje o 1 przypadku na milion i potem ma 1000 myśli w głowie na raz.

reklama
Hejka,

U nas też pogoda średnia na spacery, jest zimno i wieje ;-/ dzisiaj rano byliśmy w urzędzie paszportowym dla Tymcia.
U fotografa był taki fajny śmiał się cały czas i będzie miał zdjęcie w paszporcie z uśmiechem i dwoma zębami :-D

Grinula fakt to jest duże ułatwienie mieć męża w tej branży i zawsze coś można zaoszczędzić ;-)

Mój mały narazie został przy kulaniu, jak go posadzę na kolanach to siedzi ale sam to się kładzie, ma czas kiedyś to opanuje, pełzać też nie chce, podnosi od czasu do czasu dupke do góry.
Dzisiaj dam małemu jogurcik zobaczymy czy będzie smakował.
Wczoraj bylismy u znajomej co ma bliźniaczki starsze od Tymka miesiąc, oj jest co robić było wesoło.

Kamu u nas podobnie mały tylko na cycu i mam wyjście za 2 tyg branżowe na cała noc i też mam podobny problem. Ostatnio jak mały się przebudził w nocy dałam mu na spiocha trochę wody z butelki i zasnąL.

My również uczymy się spania w dzień w łóżeczku ale ciężko to idzie :-/ jest płacz ale może kiedyś się nauczy...

Aurelia nasz urósł 15 cm

Ja naszego kładę do łóżeczka tylko i wyłącznie, chyba, że kto inny go usypia to wtedy różnie jest. Moi mają kołyskę, teściowa na rękach "buja".

Aga pozwolili mieć takie zdjęcie w paszporcie? Ja muszę mojemu zrobić i jestem ciekawa jak to będzie.

Witam z kawusia ktora wyjatkowo dzisiaj maz zrobil ;-)

nocka u nas ok, maly raz sie obudzil i bez placzu bylo, a jak u Was???
a od 4.30 juz nie spimy, masakra!!!

milego dnia!!!

reklama
U nas spoko, obudził się tylko 3 razy a nie śpimy od 5:40, teraz mam nadzieję, że pośpi ze 30 minut bo mam jechać z nim do lekarza i lepiej, żeby był wyspany bo oszaleję.

Do góry