reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Grinula super, jeszcze grilla w domu nie robiłam :D

Ja dzisiaj ze starszym jadę do lekarza o 10, w poniedziałek zawsze masa ludzi ale muszę jechać bo mnie martwi to jego wymiotowanie ciągłe i biegunka.

reklama
witam z kawusia,

wczoraj pogoda sie popsula i lalo wieczorem, a w ciagu dnia na spacerze musialam malego kocem okryc!
Dzisiaj zapowiada sie slonecznie, podzialamy kolo domu, kwiatki (badyle jak mawia moj maz) poprzesadzam bo niektore sie rozrosly a i z piwnicy cebulaste wyciagne i wkopie, a i planuje rosolek gotowac!

zdrowka!!!

Hej!
U nas pogoda też brzydka. Tylko 6stopni dzisiaj ma byc.
Dziecko mi się popsuło no.. zaczyna wstawać po piątej. A dzisiaj to juz przeszedł sam siebie i wyspał się o 4 :/

Witam!
żabila mój też wstaje teraz o nieludzkich godzinach, a jak śpi w dzień? U nas jest tak: 30 min o 9.30, i potem 1,5 h na spacerze od około 13.30 i koniec.
grinula fajny pomysł z tym grillem, spoglądnę potem na Twój projekt. Też nie Zbyt miło wspominam załatwianie formalności, ale potem jak już w górę idzie to oko cieszy.
taka j no to Ci się porobiło, dużo zdrowia, w Poznaniu jest epidemia ospy. Zdrowia dla chłopaków, daj znać, co lekarz powiedział. A co do sukni ślubnej to jakoś nie myślałam o sprzedaży, chciałam zostawić, myślałam, że może jak córka będzie, to sobie zobaczy jaką mama miała sukienkę, no ale chłopak jest i guzik moja kiecka go będzie obchodziła., haha.
U nas pada, od wczoraj . Spacer odpada, werandowanie będzie. A jeszcze mam pytanie, jakie owoce, oprócz jabłuszek i bananów podajecie ( mam na myśli świeże, nie słoikowe )?
Miłego dnia!!!

hejka,
u nas pogoda barowa, zimno i leje.
taka j zdrówka daj znać jak będziesz po wizycie.
włąśnie dobre pytanie jakie podajecie owoce nie słoikowe? moja koleżanka podaje mrożonki np owoce leśne.
A podajecie jogurty dla dzieci z nestle?
Madziasek nie wiem czy dobrze pamiętam czy podajesz twarożek? jak to podajesz zwykły ser biały czymś rozrobiony ?
właśnie taka j dobrze mi przypomniałaś abym wystawiła suknie na sprzedaż , kiedyś już ją dałam ale nie było zainteresowania, może tym razem się uda.

ja tez daje jogurty nestle albo gerberki.

Dzis sie kisimy w domu, bo popaduje co chwila, jak dobrze, ze maz synka odbierze z przedszkola, bo nie chce mi sie wylazic na taka brzydka pogode...

Zelazko mi wczoraj padlo, dalo mi laskawie wyprasowac prawie wszystkie pranie i pod koniec po prostu przestalo grzac... wcale sie nie smuce z tego powodu, bo nie bylam z niego zadowolona, nie prasowalo dobrze, teraz trzeba kupic porzadniejszy sprzet. Mam poki co takie starsze pozyczone od mamy.

Z niesloikowych to daje jablko i banan.

Prawdopodobnie coś bakteryjnego, mamy lek, w środę badanie krwi i moczu musze mu zrobić no i dieta do piątku i w piątek się pokazać. Oby już przeszło całkiem.

My no fakt, raczej nie będzie zainteresowany suknią ślubną :D

reklama
Witajcie
Taka j zdrówka dla starszaka
Madziasek ja tak za bardzo nie lubie w ziemi grzebac ale za to moja starsza corka chyba zaczyna to lubić i mnie męczy o kwiaty ja całą dzialke mam obsianą trawa i jakies tam iglaki a Iga teraz kwiaty i kwiaty a najlepsze że nie mam ich gdzie posadzić no cóż kawałek trawnika sie skopie i niech ma te swoje kwiatki:tak:
Grinula ja własnie w prezencie od mamy dostałam żelazko Brauna prasowałam nim raz fajne moje stare było już wysłużone to prezent ślubny a to już prawie 16 lat kiedy to było;-)
Widze że jest nas wiecej co dzieciaczki wstaja o 5 a moja dziś przeszła sama siebie w nocy obudziła się 6 razy pobiła swój rekord a ja padam na twarz:wściekła/y:
Ja z niesłoikowych daje jabłko i banan mam jeszcze zamrozone maliny tylko się boje czy nie uczulą

Do góry