reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Downo mnie tu nie było ale nie mam siły na nic. Dopiero co wyszliśmy z choróbska, najpierw córeczka złapała i poszło na resztę , najgorzej mały bo miał gorączkę do 39,5 . Nadal budzi mi się w nocy na jedzenie tak co 3 godziny spi już z nami w łóżku bo nie chce mi się wstawać. Jak w dzień śpi to padam z nim. Chyba czas na jakieś badania kontrolne zrobić bo tylko bym spała i kompletnie nie mam na nic siły, po pierwszej ciąży miałam anemię .

Alle me nie pomogę nie mam pojęcia.
Ja teraz po tym co napisałyście nie zdecyduje się na wkładkę ... okropne...

reklama
Czesc!

ja buraczkowa gotuje jak Ewuncia w calosci oddzielnie,
lozeczka nie mamy jeszcze obnizonego, co do obiadku to ja krupniczek gotowalam dzisiaj :-)

Miliaaa wspoczuje zaparc, trzymam kciuki za poprawe!

Ewuncia ja mam tabletki, zamiennik tych ktore przepisal mi gin i o polowe tansze :-D a wkladki nie dalabym sobie zalozyc!!! O nie!!!

Basiu czyzbys sie nie cieszyla z meza w domu?

All me nie pomoge z rehabilitacja :-(

kolorowych snow dziewczyny!

Basia na nfz juz nie cwiczymy, bo mamy norme, chodzimy jeszcze prywatnie tak raz na 2 tygodnie na kontrole no i cwiczenia godzinkę.
All me a co malej 'dolega' ze macie rehabilitacje? my mialysmy 2 razy w tygodniu na nfz, takie rozne cwiczenia, mala troche plakala, troche sie smiala, roznie, a co chcesz konkretnie wiedziec???

Moje lozeczko sluzy w dzien, a w nocy puste stoi:-D na odwrot jak u Was

Madziasek, mąż zaburza nam rytm dnia :-D

Poziomeczka, współczuję choroby ! ja też czuję się słaba, oczy mam podkrążone.. co nawet lekarz dziś zauważył.. więc też dostałam skierowanie na badania. Mój mały też się jeszcze budzi w nocy.. :-(

Żabila, wszystkiego najlepszego ! mój mąż też ma 26 lat, a ja 25 skończę w czerwcu :) gratuluje ząbka !!

Ewuncia, ojj.. ale miałaś przeżycie.. aż ciarki przechodzą jak to czytam.. Co do anty to ja nie pomogę bo w życiu nic nie brałam.. u nas tylko prezerwatywa..

All me, a dostałaś skierowanie na rehabilitację ?? jeżeli tak, to poszukaj gdzie u was w mieście rehabilitują i jak to wygląda.. bo my czekaliśmy 2miesiące.. a teraz chodzimy raz w tygodniu po 45min.

Grinula, to super ! my mamy ostatnią w czwartek, a później 11 marca kontrolę u lekarza.. ale z tego co nasza rehabilitantka mówiła, to lekarka lubi trochę panikować i zaleca ćwiczenia mimo, że już nie ma potrzeby więc zobaczymy :-)

Czas poćwiczyć ! :-D

Basia mój mąż w tamtym tygodniu miał 3 dniówke i był strasznie umierający:-D gorzej niż dziecko w opiece hehe
ewuncia jakaś masakra, ja bym już nie dała rady tego założyć jak za pierwszym razem się nie udało, ostatnio myślałam o tej wkładce ale chcemy drugie dziecko tak do 2-3 lat więc odpuściłam a zresztą mój mąż nie chce a bym to miała więc została gumka, tablet nie chce bo tyje.

Dzisiaj znalazłam przez przypadk sklep z drową zywnościa i mieli kaszke holle kupiłam ją , zobaczę co to.
Jutro idziemy na szczepienie, mam nadzieję że będzie oki, będą dwa wkłucia żółtaczka i pierwsza dawka pneumokoki.

Basia namówiłaś też idę poćwiczyć :-D a później Prawo Agaty ;-)

Poziomeczka zdrówka dla Was i dużo siły

Ewnucia współczuję przeżyć :( Ja stosuję tabletki, nie wyobrażam sobie zupełnie kolejnej ciąży więc chyba będę też unikać męża w okolicach 12-15 dnia cyklu ze strachu :)

Poziomeczka dużo zdrowia!!

poziomeczka zdrowia dla rodzinki
ewuncia ja stosuje tabletki vixpo , współczuje wrażeń.
żabila wszystkiego dobrego z okazji urodzinek!
Dziękuje za przepisy na zupkę z buraczka, zanotowałam, w piątek gotowanie, dam znać czy mały docenił moje talenty kulinarne!
A nam dzisiaj położyli podłogi w domu, a ja nawet nie byłam zobaczć, przeprowadzka już blisko, nadal pomieszkuje z małym u rodziców, czuje się jak bym znowu na studiach była, tylko spać wcześniej chodzę, haha.
Dobrej i spokojnej nocy!

Witam z kawusia!
pobudka standardowo i z jednym cycaniem w nocy i jakby glutow juz mniej bylo! Hura hura!!!

a i 7 mcy konczymy :-D:-D:-D

Grinula o 5:30 nie jest juz ciemno ;-)

Poziomeczka duzo zdrowka!!!

Basia, Zabila to mlode jeszcze jestescie. Mi w czerwcu 33 stuknie, mezowi w maju 37 :-)

Basiu jak moj maz jest w domu dokladnie jest tak jak napisalas!

Aga mojego cos lydki bolaly, tak bardzo ze nie mial sily chodzic, co sie okazalo ze od chodzenia u klienta po schodach buhahaha

Kulka jak z malym?
Kupciusia tez dawno sie nie odzywala... :-(

milego dnia mamusie!!!

Hej Mamusie

Madziasek zawsze jak wchodzę na forum to się uśmiecham do Ciebie bo to zawsze Ty rozpoczynasz nasz nowy dzień na forum :-) to miłe. Dobrze, że Mikołajowi już katar znika. Gratki 7 m-cy, nam wczoraj 6 minęło, Sebastian jest najmłodszy z naszej grupy.

Żabila spóźnione ale szczere życzenia z okazji urodzin. Spełnienia marzeń, pociechy z dzieciaczka.

Jeny dziewczyny ale Wy młode, mi w tym roku stukną 34 lata, jedyny plus, że ponoć na tyle nie wyglądam, każdy się dziwi że aż tyle. A ja szczerze to się nie czuję taka stara no ale Peselu nie zmienię:angry:

reklama
hejoo

okres dostalam, wiec ufff:-):-)

taka.j my lozeczko juz sporo temu ibnizylismy, a teraz jest hitem bo caly czas w nim wstaje:szok: juz nawet potrafi przejsc kawalek w lozeczku:tak:

basia mel B jest super. tez cwiczylam, ale ostatnio nie mialam weny. dzisiaj zaczyna sie post wiec moje postanowienie zero slodyczy i cwiczenia:-)

dla mnie najlepsza i najtansza jest apteka Gemini juz duzo z niej zamawialam i kurier przywozil. Tu macie np. bio gaje BioGaia ProTectis Baby 5ml - Bez recepty | AptekaGemini.pl Polecam naprawde warto:-)

aaaa z ta wkladka masakra. maz mowil ze po 2 dziecku mam wkladke zalozyc ale ni chu chu:-D

zdrówka dla chorowitków

papa

Do góry