reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ewelinka gratuluje zabka. Pewnie zaraz drugi wyjdzie.
My dzis zrobilismy sobie kolacje, ze jak mala pójdzie spac... a tu ku ku. Dopiero zasnęła malpiszon. Nie wiem wlasnie co z tym spaniem sie dzieje ale ciesze sie ze nie tylko u mnie :-)
Ciekawe to blw ale nie wiem czy mialabym nerwy na to wszystko... z dwoma chlopami, małą i psem i tak nie moge sie wyrobic

reklama
Czesc,
kawka wypita, dwa prania zrobione, a maly ciumka kawalek chlebka, bo przeciez mama cos wciaga wiec ja tez chce :-D
dZisiaj dziwna nocka, maly zasnal normalnie ale o 23 i 1 w nocy sie na cycka obudzil, moze mu sie pic chcialo... Heh kto to wie!

Grinula to ile razy w ciagu dnia cycka malej jeszcze dajesz?

Ewelinka gratki zabka!!!

Ewelinka gratulacje ząbka, super, że tak ładnie wyszedł nagle :)

Madziasek wolę nie, pewnie byłoby mi łatwiej teraz ale tak zrobiliśmy ze starszym synkiem i potem były ostre jazdy jak był starszy, inaczej się uspać nie dało, już nie pomogło delikatne wożenie tylko trzeba było rąbać tym wózkiem przez pół godziny a potem po cichutku delikatnie go przenosić z niego do łóżeczka, a połowę razy się wybudzał w trakcie przenoszenia. Potem mąż siłą trzymał go w łóżeczku bo za nic nie chciał tam spać, nie dziękuję, boję się najzwyczajniej powtórki z rozrywki.

cześć Dziewczyny!

Troszkę Was podczytuję, ale nie mam kiedy się odzywać, bo jesteśmy w szpitalu :( Wojtuś ma zapalenie ucha... Zaczęło się w nocy ze srody na czwartek wymiotami... Na szczęście już jest lepiej, mały nie ma już gorączki, nie wymiotuje, tylko uszka go bolą... I pani doktor dziś powiedziała, że chyba ząbki idą, męczy się trochę moje biedactwo:-(Ale są też takie chwile, że się smieje, gada jakby był zdrowiutki :-)Ma antybiotyk i min do poniedziałku zostaniemy w szpitalu. Trzymajcie kciuki, żeby szybko wyzdrowiał mój Wojtuś...

Gratulacje ząbków, szczepień i innych dobrych rzeczy. Trzymajcie się ciepło i zdrowo:tak:

Hej dziewczyny !

Nie mam okazji nawet was poczytać.. tak tylko szybko bo dzisiaj znowu gości mamy, a rano byliśmy z Kubusiem na sesji zdjęciowej :)
U nas walentynki nijakie.. do południa z mężem się do siebie nie odzywaliśmy, a później pojechaliśmy na zakupy.. jedynie wieczorem trochę posiedzieliśmy bo Kubuś już od 20 spał :) Mąż zrobił pizzę i pooglądaliśmy filmy :)

Kulka, współczuję pobytu w szpitalu ! biedny Wojtuś ! ale tak jak pisałaś, zapalenie ucha często wywołują wychodzące ząbki... dużo zdrówka !!

Ewelinka, gratuluje zębolka !!

reklama
KulkaPrzytulka kurcze!!! Biedny maluszek, jak pomysle co my przychodzilismy w szpitalu to mam lezki w oku... Duzo zdrowka!
co mowia lekarze, skad to sie wzielo??czyzby jednak zabki?

Basiu no i jak sesja? Pochwal sie jakims zdjeciem :-D

Do góry