reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Dziewczyny, boli mnie brzuch :( i to nie od pizzy ale tak w dole :( i jakoś mnie to tak rozłożyło, że leżę owinięta w koc niczym naleśnik :( tak jakby mnie ciągnie...ale spoko loko, nie panikuję ;)
Moja pani doktor nie określiła jeszcze terminu. Powiedziała tylko na wstępie, że przy nieregularnych cyklach można się walnąć w obliczeniach..

ależ ja się nie gniewam :-) ja nie z tych co sie gniewają ;) tylko jeśli któraś ma ochotę się tym zająć i stworzyć ładną listę to proszę bardzo :) tylko widziałam, że ktoś zaczął i to zamarło, więc dopisałam tyle ile mi sie udało znaleźć wśród tych 150 stron :)
więc jesli któras chce sie tym zając to proszę o info.
jesli nie, to powiedzcie jakie info chcecie tam jeszcze mieć to myśle że da sie zrobić ;)

Ewirut, marzycielka81 - witajcie dziewczyny!:-)

ktr pytałas o plamienia, nie mam krwiaka itp.,
w sumie to przyczyna nieznana, ostatnio miała 3 dni,
więc znów jestem na zwolnionku, a tak bardzo cholera chce mi się pracować!
Trzymam kciuki za wizytę!

AgataK
faceci długo dorastają, ale może nowa sytuacja zmieni coś
w podejściu twojego m, może delikatnie mu uświadamiaj, że najwyższy czas
być bardziej odpowiedzialnym. Trzymam kciuki, zeby wszystko się ułożyło.

Margo25 -
no to teściowie stanęli na wysokości zadania!!!:tak:

Pandora83
- mówisz bezsenność w III trymestrze, a ja już od jakiegoś czasu mam nieprzespane noce,
tak jak kiedyś zasypiałam jak suseł w sekundę tak teraz tłukę się nawet i do rana - jakaś masakra.:baffled:

Zaczarowana79 - ja też już mam za sobą zakręty małżeńskie nawet dość ostre,
ale w sumie teraz wszystko zaczyna nam się układać , więc i Tobie tego życzę.
A co do Żelaznej to rodziłam tam synka, teraz sobie nie wyobrażam urodzić
w innym miejscu, choć mieszkamy już w innym województwie...oj będzie ciężko.

Madziorek
zdrówka dla męża!

Agniś ale twoja fasolina już duuuuża!

Co do seksu to ze względu na mój stan też się wstrzymujemy,
choć mój m ma wieczną ochotę. Faceci...:-p

Wiecie może co z Samaola?? Ja caly czas mam jeszcze jednak nadzieje...
Hej, dzięki za pamięć ;-) Jutro mam wyniki bety i usg, które ostatecznie pokaże co i jak. Ale czuję, że nie będą to dobre wiadomości...wszystkie ciążowe objawy cofnęły się. Od wczoraj jestem bez leków, podbrzusze mocno pobolewa. Dam znać co i jak.
Podczytuję Was ale nie chcę tu Wam pisać o tym wszystkim, zaglądam raczej do wątku o stracie...
Cieszcie się swoimi maluszkami, niech się dzieci mocno mam trzymają!

ktr, później na priv wyślę ci dane damagi, swoje i chyba ewirut, do uzupełnienia.:-)

Samaola, trzymaj się!!!, może jeszcze jednak nie wszystko stracone?!!, daj znać co i jak, jak będziesz coś wiedziała.....

Ostatnia edycja:
Hej lasencje, jutro zaczynam nowa prace, z miesięcznym okresem próbnym :)) więc wszystko się może jeszcze ułoży :))) boje się tylko jak zeraguje mój szef jak mu powiem ze jestem ciężarna zaraz po tym jak mój kontrakt nabierze mocy...albo nic mu nie powiem dooiero jak zacznie być widać heh...trochę mi go żal bo dobry człowiek się wydaje :/

Agata_K - dzięki za rade już mam zakupione cytrusy i będę testować :) Co do czosnku to mam mały wstręt i chyba nie dam rady.
Ewirut1 - jeśli chodzi o sex to ja pytałam swojego ginekologa i powiedział, że od czasu do czasu można ale bez szaleństw, niestety u mnie wystąpiły plamienia później przyszły mdłości i nie miałam zbytnio ochoty, teraz nawet czasami się kochamy. :-)

reklama
ewirut właśnie chyba coś niefortunnie dźwignęłam. Ale spoko loko, leżę bez paniki ;)

samaola strasznie się cieszę/cieszymy (mówię za wszystkie, bo na pewno tak jest) że się odezwałaś. Nawet się dziś zastanawiałyśmy jak u Ciebie ;-)

zaczarowana ja bardzo chciałam na Żelaznej, ale okazało się, że moja pani doktor ostatnio z Żelaznej przeniosła się do innego szpitala. I nie wiem czy trzymać się superlekarza i gorszego szpitala czy Żelaznej?

Do góry