reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witaj marzycielko 81, gratuluję i cieszę się że nas tu co chwilę więcej. Dziewczyny może stworzymy sobie taki kalendarz ciąż i porodów? Wszystkie zainteresowane niech przesyłają mi na priv nick, termin porodu, postaram się posegregować i zrobić nam takąlistę jak widziałam na wcześniejszych forach:-) / jeszcze ostatnia miesiączka kiedy była/

Madziorrek- my dzisiaj kupiliśmy 20 jajek w razie zachcianki znów hehe :)
marzycielko- witamy, witamy:)
a co do pomysłu zaczarowanej to super mi się podoba!

zaczarowana jest taki temat: lista sierpniowych mam - BEZ KOMENTARZA. staram się tam wszystkie nas uzupełniać. tylko ja to za kazdym razem (jak komus cos dopisuję) to tylko edytuje i nie widać ze cos sie tam zmienia :)
Własnie musze dopisać Marzycielkę - gratulacje!

Agnis - gratulacje i ciesze się z pozytywnych wieści z wizyty :)

Ostatnia edycja:
ok, myślałam że w tamtym chodzi o coś innego, typu, przedstawiam się, tym bardziej że tam nie podawałyśmy terminów porodów....:-) Czyli nia aktualne dziewczyny ,sorry.

Właśnie tam zaglądałam i zupełnie nie o to mi chodziło, to jest typowy wątek "witam się"...ale to w sumie ok że ktoś się już tym zajął.

Ostatnia edycja:
alez nie ma problemu ;-)jak masz inny pomysł to proszę bardzo. Zaczęła to tworzyć mamilonka (która poki co sie nie odzywa) więc stwierdzilam, że moge do jej powrotu to kontynuować :-) wpisałam tam TP z tego co podawałyście w tzw. "międzyczasie"

reklama
ktr, nie gniewaj się, jeżeli już to prowadzisz to ciągnij, dalej:-), ja tam nie widziałam żadnej listy dlatego wydawało mi się że stworzymy sobie coś na wzór styczniówek, a dziewczyny co chwilę mają nowe terminy porodów... Nie mam zamiaru cię wygryzać:-):-) Może póki co masz też więcej czasu ... a dobrze żeby pilnował tego ktoś dyspozycyjny...:-)

Znalazłam tą listę / bez komentarza/; ktr widziałam tam twoją tabelkę tylko wiesz co? chyba nie wiele z nas wie o jej istnieniu, ja nigdy nie trafiłam na ten wątek.... i szczerze nie wiedziałam że coś takiego jest, bo nigdzie nie czytałam o tym , inne dziewczyny chyba też, bo tam pełno pustych okienek...:-)

Ostatnia edycja:
Do góry