Hej dziewczyny !
Ale produkcja.. nie było mnie cały dzień i teraz ciężko was nadrobić !
Taka j., dobrze, że Kubuś już wcina normalnie ! powiem Ci, że u mnie tak jest zawsze jak gdzieś jesteśmy.. muszę z nim wyjść do drugiego pokoju to wtedy trochę mleka wypije, a tak jak ktoś jest u nas albo my w gościach to nie ma szans.. wszystko go interesuję oprócz jedzenia..
Rampampam, mój Kubuś jakiś czas temu też chętnie zarzucał kocyk na głowę
teraz robi tak z pieluchą
a w ogóle to lubi jak się z nim bawię w "a ku ku"
Co do kaszek to ja nie pomogę.. podałam dwa razy z bobovity malinową ale teraz będę mu podawać zwykły kleik ryżowy z dodatkiem owoców. Nad tą holle się zastanowię bo też dobre opinie słyszałam !
Patrycial, ale duża dziewczyna z Twojej córy ! Mój Kubuś za to jak nie lubił leżeć na brzuszku to teraz leżałby na nim non stop.. nawet po jedzeniu nie poleży chwili na plecach.. w rezultacie często mi ulewa ;/
Żabila, śliczny jest Twój Pawełek !
My, u nas kupki też są różnego koloru, a mięso podaję średnio 6 razy w tygodniu.. raz ma zupkę jarzynową.
All me, Kubuś za dużo to chyba nie potrafi.. z plecków na brzuszek się przekręci.. od dwóch dni zdarza się, że z brzuszka na plecki też się obróci, na brzuszku potrafi wysoko się podnieść, sięga po zabawki, po smoczek który sam sobie do buzi wkłada, strasznie piszczy, krzyczy, robi buzią traktorek, odpycha się na nóżkach, wkłada nóżki do buzi.. co do siadania, to jeszcze jesteśmy w tyle.. mały na razie nie potrafi.. chociaż chyba ma jeszcze na to czas.
Jagoda, jestem w szoku ile Twoja Milenka już potrafi ! Na rehabilitacji kobietka mi mówiła, że siedzieć to tak po 7 miesiącu, a tu już panna stoi ! A jak super z tym gaworzeniem ! Kubuś wczoraj w płaczu na rehabilitacji też powiedział mama, aż się śmiałyśmy z rehabilitantką bo wiadomo, że świadomie dziecko to dużo później wymówi
Aga163, udanego wypoczynku !
Patrycial, współczuję katarku ! oby jak najszybciej minął ! u nas jak był to 7 dni.. a teraz małemu coś w nocy chrumka w nosku, a jak chce odciągnąć to nic tam nie ma..
Co do picia to mój nie chce nic pić oprócz mleka.. cisnę mu na siłę.. wodę, soki, herbatki, a ten tylko jak poczuje, że to co innego niż mleko to gryzie butlę i wyciska językiem.. już dzisiaj siostra kupiła mi niekapek od 6m + więc zobaczymy..
Ja dzisiaj kupiłam te chrupki w kauflandzie, które polecała Jagoda i Kubuś aż się do nich wyrywał ! Fajnie pociumkał jednego.
Powiedzcie mi, macie problem z ulewaniem? z Kubą nigdy nie było tragedii, ale teraz po obiadku zawsze kilka razy uleje i wszystko mam pomarańczowe.. dzisiaj jak zjadł o 14.30 to jeszcze o 19 ulał obiadkiem ;/
Podajecie już rybkę? bo ja właśnie zakupiłam słoik z hipp ziemniaczki z dynią i łososiem.