reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ewirut1- często piszą o tym, że po współżyciu mogą pojawić się delikatniusie plamienia i że to całkiem normalne. Ja bym się nie przejmowała, choć pogadała z ginem następnym razem.
Jak Cię to stresuje to spróbujcie powoli. W końcu jesteście obydwoje w nowej sytuacji :tak:

reklama
ewirut- witam, witam, ja też jestem nowa i myślałam że ostatnia a tu taka miła wizyta kolejnej zafasolkowanej :)

Ja własnie pochłaniam TRZECIE jabłko, taka mi przyszła ochota, ze nie mogłam sie powstrzymać:)
A co do męża to powiem wam dziewczyny ze jak jeszcze raz usłyszę "jak się czujesz" to oszaleje, no ale biorąc pod uwagę jak bardzo czekalismy na te II kreseczki to mogę to zrozumieć. dzisiaj dostałam nawet książkę "ciężarówką przez 9 miesięcy, czyli przewodnik po ciąży i okolicach" :) bardzo fajna ksiażka, autorka opisuje jak przechodziła swoja ciążę tydzień po tygodniu (zaczynajac juz od pierwszego!), udziela trochę rad ale z mega poczuciem humoru, niektóre teksty powalają z nóg, w dodatku są miejsca na własne zapiski swoich odczuc i odczuć tatusia :)

a co do współżycia to my także mamy zakazane, maleństwo było nisko zagnieżdżone, wiec lekarz kazał się wstrzymać, na szczęście na ostatniej wizycie było zdecydowanie wyzej (nawe nie wiedziałam ze moze sie samo podnieść :)) ale jeszcze się wstrzymujemy, na początku było mi ciężko bo miałąm dużą ochotę ale teraz odeszła :)

ktr, słońce, powodzeniai trzymam kciuki:-)

ewirut, witaj:-) Pytasz o sex.... u mnie też jak u większości.... zastój.... raczej prędko też tam "stwórca " nie zajrzy...:happy: raz że nie mam ochoty, dwa że z tymi moimi plamieniami to nie wskazane....

Dzisiaj byłam u swojej starej pani gin, która prowadziła mi pierwszą ciążę, chyba dobry fachowiec bo przezdobre kilka lat była ordynatorem na sławnej warszawskiej ŻElaznej. Powiedziała że skoro ciąża się utrzymała do dziś to już raczej w sierpniu na 100% zostanę mamusią * 3....

Mam ochotę na domową tortillę... idę wprowadzić plan w życie, bo mi smaka tą pizzą narobiłyście....

Ja jem pizze z serem i ananasem :-D pierwszy raz jem coś konkretnego od 3 tyg!!! :-D mimo ze mi nie wchodzi tak jak kiedyś to i tak się cieszę, że w ogóle coś jestem w stanie zjeść. A jaki mój Mąż uradowany jak zobaczył po powrocie z pracy żonę z pizzą w buzi :laugh2:

wróciłam z wizyty :)happy cała
dzidzia ma już 4,5 cm :)kawał baby lub chłopa :)
NT 0,8MM KOŚĆ NOSOWA WIDOCZNA I NA TAKIE WIEŚCI DZISIAJ CZEKAŁAM :)

reklama
Do góry