reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Kulka to moze jakies spotkanko zorganizujemy, Ewelinka tez w Lublinie bywa w weekendy ;-) a moze i inne dziewczyny zechca dolaczyc.... :-)

Basienka wspolczuje i mocno Ciebie i malego przytulam!!! Czy jestes pewna ze to gluten?
U nas tez nie ciekawie, Mikolaja wysypalo tymi plamkami na brzuszku, do soboty poczekamy na wizyte bo mamy szczepienie. Moze u nas to tez skaza... Juz sama nie wiem, bo cytrusow nie jadam od dluzszego czasu.

reklama
Kulka oczywiscie ze po zimie :-) a w Lublinie bywam bardzo rzadko bo nie mam ku temu powodow, ale wszystko sie moze zmienic (bede tam szukac pracy)
Ostatni raz bylam tam w maju ;-)
Fajnie ze tesciowa zajmie sie maluszkiem, zawsze to lepiej niz obca osoba.

Ostatnia edycja:
Przepraszam dziewczyny, że się tak użalam nad sobą ale jest mi strasznie żal tego mojego malucha, że tak musi cierpieć.. już pogodziłam się z tym AZS ale chciałabym, żeby mógł jeść wszystko jak normalne, zdrowe dzieci.. mam nadzieję, że jest to tylko tymczasowe..
Teraz tak się zastanawiam, czy nie poczekać jeszcze dwóch dni i nie udać się do lekarza dopiero w środę.. powiedzcie mi, jest możliwość, że to nie sam gluten go uczulił, a ta kaszka glutenowa? podałam mu kaszkę mannę owocową z bobovity która jest po 6 miesiącu bo nie było innych bezmlecznych.. a myślałam, że taka mała dawka to nie zaszkodzi.. a no i ta kaszka jest z bananem, brzoskwinią i truskawką.. fakt, to nie owoce zostały dodane, a proszki owocowe ale może coś w tym było.. Pierwszy raz zjadł ten gluten dodany do kaszki ryżowej malinowej, której też wcześniej nie podawałam..
Może podam mu jutro i we wtorek zwykłą kaszkę mannę zrobioną na wodzie i wtedy zobaczę..

Kulka, strasznie się cieszę, ze nie będziecie musieli korzystać ze żłobka czy opiekunki :) jednak babcia to babcia :-) byle malucha za bardzo nie rozpieszczała hi hi :-)

Madziasek, Biedny Mikołaj ! oby mu to przeszło.. ja wiem, jak to jest więc współczuję ! Do Lublina mam za daleko, a szkoda bo też bym się chętnie spotkała ;-)

Jak to jest dziewczyny, że kiedyś dla kobiet nie karmiących piersią było tylko jedno mleko w proszku ( nie żadne pepti, HA itd..) i piły je wszystkie dzieci i nie było skazy, AZS itd.. dzieci było zdrowe.. a teraz.. sama chemia wokół nas :-(

Basia ja mocno trzymam kciuki, żeby maluszek mógł wszystko normalnie jeść, przykro mi, że masz teraz tak pod górkę z tym, może spróbuj jak napisałaś jutro podać zwykłą mannę i zobaczysz, paskudne, że trzeba tak eksperymentować :( Trzymam mocno za Was *

Basiu w Wawie tez mozemy jakies spotkanko zorganizowac ;-)
tak jak napisalas poczekaj dwa dni, nie dawaj mu tej kaszki, tylko zwykly kleik ryzowy i obserwuj, bo moze cos w kaszkach jest czego nietoleruje! Trzymam kciuki

Podalam wczoraj malemu kubek niekapek i maly mial niezla zabawe haha ale probuje pic wode i cos tam mu wychodzi!

w biedronce sa kaszki w promocji nestle 330 g za 7,99, tak wiec zrobilam zapasy :-)

Ja mam kaszke tylko na dzisiaj już :szok: A najlepsze, ze mi matka tak zorganizowala dzien. ze nie mam jak jechac kupic nowej.

reklama
Basia sprobuj ze zwykla kasza manna. moze w tamtej te truskawki nie podpasowaly?

Madziasek ja jestem za spotkaniem w wawie :-) ja tez juz podalam niekapka i jakie bylo zdziwienie jak go sobie gryzl gryzl u nagle mu cos z niego polecialo :-) wypic pewnie wypil malutko ale zawsze to cos tymbardziej ze u nas jest tragedia z piciem innych rzeczy niz mleko i ciagle ma te zaparcia :-(

Kulka super ze niepotrzebna niania :tak:

a macie tu jakas grupe na fb?

Do góry