reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Madziasek a to nie wiem, ja tak słyszałam, że tak to powinno być ale jak mamie jest wyjątkowo zimno albo wyjątkowo ciepło to nie wiem jak to wtedy, może trzeba się wsłuchiwać w potrzeby dziecka.

reklama
przeglądam spacerówki bo na wiosne chcę zmienić na coś lżejszego, mieszkam na II piętrze i wnoszę codziennie wózek i kregosłup powoli wysiada:/ polecacie jakieś wózki ?

Ja również spacer zaliczyłam.Mojej córce chyba odpowiada taki mróz bo nie zdążyłam wyjść z klatki jak już zasneła i pospała 2 godziny.
A ubieram ją w body na długi rękaw,rajty,spodenki,bluza i kombinezon a w wózku jeszcze okrywam kocem i zakładam osłonkę od wózka.
madziasek ja też szybko marznę ale cóż chodzę odważnie na spacery:-)

Witam z rana :)
Ja spacerku jeszcze nie zaliczyłam bo się przeziebilam :( teraz chodzę w maseczce i martwię się, żeby małego nie zarazić..
Przy karmieniu robił trochę luźnej kupki.. Mam nadzieje, ze to jednorazowy epizot..
W ogóle znowu od poniedziałku mamy problem ze spaniem.. Od godziny 24 Kubuś co chwile się budzi.. Nie płacze ale strasznie się wierci i ciągnie za uszy, włosy lub pociera rękami buzie i czolo.. Ja juz nie wiem co mu moze być.. Maz zły, ś w drugim pokoju bo później nieprzytomny wstaje do pracy..
To się wyzalilam :) sorki za błędy ale pisze z telefonu, a on lubi zmieniać wyrazy :/

Cześć dziewczyny!
A ja od kilku dni w ogóle nie wychodzę, bo u nas ciągle - 10 i ja się boję ciągnąć małego na dwór. Tak do -5 to byśmy wyszli.
Miłego i znośnego dnia życzę.

hejka...
zazdroszcze spacerku, u mnie wczoraj bylo -8 caly dzien i wialo, wiec nie wyszlam... za to od rana przyjmowalysmy gosci, najpierw kolezanka z synkiem poltorarocznym, a po poludniu przyszedl kolega do mojego starszaka ze swoja mama i posiedzieli do 20:-)
A teraz u mnie -12..grrr.. nie wyjde znow...
w ogole musze zrezygnowac z gondoli, bo mala w kombinezonie i kocu sie do niej nie miesci :baffled: a nakladana spacerowka jest u dziadkow mojej sis i ciezko sie tam wybrac po to... poki nie bylo sniegu, radzilysmy sobie w mniejszej spacerowce, ale na ten snieg jednak pompowane kola beda lepsze.

reklama
Do góry