taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Jagoda uuu to pewnie ząbki idą, to przywitacie nowy rok ząbkowo, a co w takim razie z imprezą sylwestrową? Dobra jesteś, że jeszcze tort pieczesz, wow, teściowa powinna się cieszyć z takiej synowej!! Mam nadzieję, że Cię docenia ;-) Z tym spaniem to ja już mam tak, że jak mam możliwość spania to nie umiem zasnąć, organizm się przyzwyczaił do tego, że śpię malutko i nie umiem tak na zawołanie, to troche głupie bo tu człowiek zmęczony, ledwie żywy a tu zasnąć nie idzie, jedynie jak sobie zrobię herbatkę z kozłka to zasnę. Myślę, że jak mały zacznie przesypiać troche te noce to ja też się jakoś wprawię. Tak proszę o to, żeby on spał!!! Bardzooooo, moja noworoczna prośba!
Aha, dzisiaj jeszcze o 15 jadę sprawdzić czy możemy się szczepić także jestem cała w nerwach, z jednej strony bardzo się boję szczepienia bo wiadomo, różne reakcje są ale też bardzo chcę, żeby był szczepiony bo ma spore zaległości.
Aha, dzisiaj jeszcze o 15 jadę sprawdzić czy możemy się szczepić także jestem cała w nerwach, z jednej strony bardzo się boję szczepienia bo wiadomo, różne reakcje są ale też bardzo chcę, żeby był szczepiony bo ma spore zaległości.