reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Agaulec na pewno za dużo nie dałaś, może nie spasowała marchewka po prostu, na pewno z innymi produktami będzie lepiej.

Basia ja to ciągle słyszę "na pewno jest głodny" i to co chwila to słyszę, nic nie jest ważne tylko na 100% głodny, wczoraj to samo "on jest głodny, daj mu jeść teraz" a ja dziecko wzięłam do siebie, rozebrałam ze spodenek i mały ucieszony, za ciepło mu było. Jejku ale on wygląda na serio na starszego, przynajmniej o miesiąc, taki mądry wyraz twarzy ma już :) A Ty śliczna jesteś!

reklama
witajcie:-)

I po świętach...
Dziewczyny jakie z was laski:-)Pięknie:-)Już wiem po kim mają urodę wasze pociechy...

agaulec przykro mi że nie podpasowało jedzonko może jeszcze za wcześnie?
takaj. ja też ciągle słyszę że ''może głodna? napewno bo szuka cycka'' ale śmieję się z tego :-)

Moja polubiła marchewę jak zbliżam się do buźki to się śmieje i ją otwiera:-)no i po ok.7 godz wychodzi kupa marchewkowa :szok::szok:

Ewelia mnie nosi jak słyszę od teściowej "bo ja się znam na dzieciach bo dwójkę wychowałam a przy kolejnej dwójce (od jej córki) uczestniczyłam w wychowaniu (czyli przez telefon mówiła córce jak ma wychowywać dziecko bo ona mieszka dość daleko) albo jak słyszę od mojej matki stanowcze i nie znoszące sprzeciwu "on jest głodny, zrób mu jeść ale w tej chwili, natychmiast masz iść robić mu jedzenie!!!" rządzi się jak nie wiem a sama miała doczynienia z dzieckiem tylko ze mną 32 lata temu.

Aurelia, widać, że urodziłam bo brzuch mam cały w rozstępach i taki flak z niego.. od stycznia muszę się za siebie wziąć ;/ a może na zdjęciach nie widać bo ja ubieram do sukienek bieliznę korygującą bo tak to bym niezła oponkę miała :-D

Taka j., ojj z jedzeniem mam to samo..albo denerwuje mnie, jak słyszę: zrób tak, on to lubi .. tak jakby z nim 24h przebywali i wiedzieli co on lubi.. takie pouczanie jest strasznie wkurzające !! u mnie teksty, że wychowali dwójkę dzieci to wiedzą też są częste..
Kubuś może i wygląda na starszego, ale jak wczoraj znajoma mi posłała zdjęcie swojego synka, który urodził się 2 lipca to byłam w szoku.. dziecko wyglądało jak roczne !! siedziało sobie w jakimś zabawkowym autku :szok:

Dziewczyny.. mam pełną lodówkę jedzenia.. kto to zje ?! w dodatku w większości są to ryby teściowej w różnej postaci za którymi mąż przepada, a ja ryb nie znoszę i aż mi się podnosi jak lodówkę otwieram :-D

ja jeszcze słyszę''jest co nosić'' masakra!!!

mam pytanko czy wasze dzieci rwa się do siadania???My walczymy od wigilii.czy to nie za wcześnie??? co robić bo ona nie chce leżeć.

witajcie
basia wyglądasz przepieknia ty urodziłas dziecko?;-)
dziewczyny tesciowe tak mają choć moja juz mnie nie poucz jeśli sie jest małżeństwem 15 lat to ona już się przyzwyczaiła do mojej inności ale poczatki były bardzo podobne.
Z jedzonkiem też spróbuje jak lena skończy 5 miesiac choc mi jej żel bo rwie się do jedzenia i patrzy jak my jemy i ma takie oczka smutkne. teraz jest z moja siostra na spacerze a ja troszke odpoczne pozdrawiam was i dzieki za słowa otuchy

hej

przejedzona na maxa po tych swietach jestem i napewno ze 4 kg do zrzucenia wiecej, ale po nowym roku tez biore sie za siebie:cool2:

my przez swieta w gosciach caly czas, Milka sie usmiechala do wujkow i w miare grzeczna. dzisiaj znowu marudzi:eek:

dzisiaj w rossmanie wykupilam wszystkie sloiczki baby dream, bo teraz je jak szalona i badziej jej obiadki smakuja niz deserki:szok: i kupa jest 2-3 razy dziennie, ale juz taka stala i przytyla kg w miesiac, czyli juz 7 wazymy:tak:

basia sliczny Kubuś i Ty jaka laseczka:-)

ewelia Mila tez sie do siadania rwala szybko, teraz juz prawie siedzi, dzisiaj posadzilam ja na macie to siedziala sama chwile

a wogole to od jakiegos czasu przesypia caaale noce:-):-):-) dzisiaj od 21 do 7;30 i pozniej jeszcze od 8;30 do 10 prawie:szok::szok:az zagladalam do niej co chiwle bo sie sama dziwilam, teraz znowu spi:shocked2:

Cześć
Dziś pierwszy raz podaliśmy Lence 3 łyżeczki marchewki smakowała jej, mam nadzieję że będzie wszytko ok.
Ja na szczęście nie mam takich sytuacji,że ktoś mnie poucza czy mówi co mam robić przy dzieciach.
Jakie tu ładne mamusie na zdjęciach.
I ja z moimi dzieciaczkami
1.jpg2.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 2.jpg
    2.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Kamu, Basia, Ewelinka, Jagoda - wszystkie jesteście piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :):) Ja przy was to wyglądam jak waleń wyrzucony na ląd ;).........ale to na własne życzenie ;)
Przepraszam ,ze tak rzadko się udzielam, ale poprostu czasu brak :/
Staram się jednak podczytywać conieco :)
My w święta też chrzciliśmy Mikołaja i była masakra, bo darł się pół mszy, ale na szczęśćie już po wszystkim,hehe
Mały w nocy śpi strasznie, w najlepszym wypadku budzi się 7 razy, w gorszym i 14 :/

All-me, Mikołaj umie się tylko przewracać z pleców na brzuch, w drugą stronę jeszcze nie.

Do góry