reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam świątecznie

Sebastian w wigilię był bardzo grzeczny, leżał w leżaczku i obserwował wszystkich :-) jakby dziecka nie było, nie zapłakał ani razu.
Dzisiaj zaliczyliśmy spacerek nad morzem a później byliśmy u teściów na obiedzie, znów był bardzo grzeczny, nic nie marudził.
Jutro jedziemy na obiad do moich rodziców:-)

My już po chrzcinach, mieliśmy 22.12, wszystko się fajnie odbyło, mały na koniec mszy już po komunii troszkę się rozpłakał ale generalnie był bardzo grzeczny.

reklama
a oto mój świąteczny Sebastianek :-)
P1030487.jpgP1030518.jpg

Załączniki

• P1030487.jpg
    P1030487.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 55
  • P1030518.jpg
    P1030518.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 54
Czesc,

i u nas Wigilia spokojna, Miki grzeczny, ale juz ok 18 marudny wiec juz o 18:30 poszedl spac. Przygladal sie w lezaczku jak jedlismy kolacje, bo w tym roku zaczelismy troszke wczesniej bo ok 17stej.
Dzisiaj odwiedzilismy moja najmlodsza siostre, chrzestna Mikiego ale Miki maruda ok 18 i rowniez juz ok 19 poszedl spac!!!

Madzialenak wczoraj sie zastanawialam wlasnie ktora z Was miala miala chrzest dzien po Mikim, super ze i Sebcio mial wypedzanego diabelka haha

Dziewczyny gratulacje udanych chrzcin!

Święta już powoli mijają, w sumie minęły dość szybko i w zasadzie bezproblemowo aczkolwiek aktualnie męczę się z teściami, a dokładnie z teściową, która mnie dobija ale muszę się z nią przemęczyć gdzieś do 21-22 bo tak pewnie będą siedzieć niestety :/ Dobija mnie baba, od 2 miesięcy tłumaczę jej, że nie chcę usypiać dziecka w wózku tylko w łóżeczku, ewentualnie u nas na łóżku a ta mi co mnie widzi to "choć go uśpimy w wózku" i taka propozycja z 5 razy dziennie, ja piernicze, ile jeszcze będę jej tłumaczyć, że nie chcę.

witajcie
juz własciwie po swiętach u nas też spokojnie choć nie całkiem dzień przed wigilią skusiłam się i dałam lenia marchewki było ok w wigilie po raz drugi i się zaczeło ból brzuszka płacz itp dopiero jak zwymiotowala tą cała marchew to jej przeszł dałam jej tylko 2 łyżeczki to chyba ne za dużo?ponowie próbe nowego posiłku dopiero w styczniu:-(

Hej dziewczyny ! :-)
Jak po świętach? Ja w końcu znalazłam chwilkę, żeby usiąść i coś napisać :-) Dziękuję wszystkim za świąteczne życzenia i również życzę Wam wszystkiego co najlepsze ! chociaż już po fakcie, ale lepiej późno niż wcale ;-)
U nas święta spokojne :-)Wigilię robiliśmy u nas, pierwsze święto u mojej mamy, a dzisiaj u teściowej i .. chyba mam z 5kg więcej:shocked2: od stycznia czas na odchudzanie :-D
Kubuś dwa pierwsze dni grzeczny jak aniołek ale dzisiaj już miał chyba dosyć i był trochę marudny..

Jagoda, śliczna mama, śliczna córeczka i piękna choinka !! :-)
Ewelinka, fajnie Cię po raz pierwszy zobaczyć ;-) synuś słodki ! :-)

Madzialenak, Sebastian śliczny ! gratuluje udanych chrzcin ! :-)

Madziasek, wam też gratuluje udanych chrzcin ! miałam już wcześniej pisać, ale wypadło mi to z głowy.. :-)

Taka j., tak to jest z teściowymi ;P ja za to non stop słyszę : "On na pewno chce pić, daj mu wody albo herbatki" :eek:

A tutaj kilka naszych świątecznych fotek z wigilii i pierwszego święta :-) Kubuś w stroju świątecznego piernika i dobierający się do choinki :-D
DSCF1251.jpgDSCF1224 (2).jpgPC250360.jpgPC250328.jpg

Załączniki

• DSCF1251.jpg
    DSCF1251.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF1224 (2).jpg
    DSCF1224 (2).jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 61
  • PC250360.jpg
    PC250360.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 63
  • PC250328.jpg
    PC250328.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 57
Agaulec, biedna Lenka.. ale dwie łyżeczki to na pewno nie za dużo.. widocznie ma delikatny brzuszek.. mój po marchewce czuł się ok, ale później mu podałam marchewkę z ziemniakami i prawie 3 dni kupki nie zrobił.. ale podałam trochę jabłuszka i już jest ok ;) Teraz kosztujemy dyni chociaż jak dla mnie to jest ohydna ;p a dlaczego dopiero po nowym roku następna próba? boisz się, żeby jej znowu nie zaszkodziło ??

agulec u mnie najwieksze problemy zaczely sie wlasnie po marchewce z jablkiem i tez dalam tylko 2 lyzeczki, czesto byla kupa i 2 razy mi wymiotowal, dopiero dzisiaj pierwszy raz caly dzien nie ma kupy a juz od dobrych kilku dni je tylko mleko, ja nie bede wiecej eksperymentowac i zaczekam az skonczy piaty miesiac

reklama
Do góry