reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

u nas dalej problem z kupa, dzisiaj byla 4 razy na razie chociaz nie je nic oprocz mojego mleka, ostatni raz dostal 2 lyzeczki jablka z marcheka ze 2-3 dni temu i do tego dzisiaj chyba za gleboko wepchal grzechotke albo to przez hustawke bo zwymiotowal i to duzo, przestraszylam sie strasznie bo zaczal sie dlawic, straszny dzisiaj ten dzien, myslicie ze mogly mu sie jakos jelita rozregulowac przez to jablko z marchewka? przedtem kupy byly co 3-6 dni to bylo zle a teraz jeszcze gorzej :wściekła/y:

reklama
Czesc dziewczyny,

choinki poubierane???
Prezenty popakowane???

Mikolaj dzisiaj probowal kalafiorka i rozmrozonych malin z mamy ogrodu, oczywiscie mu smakowalo :-D

Ewelinka wspolczuje problemow kupkowych! Moj maly robi codziennie po kilka razy,

Kupciusia podziwiam z tym kibelkowaniem!!!

Ewelia gratki 4mcy :-)

Ostatnia edycja:
hejka :)
a u mnie juz balagan, a wczoraj byl blysk...wystarczy, ze syn z mezem w domu caly dzien, ale olewam -nie sprzatam, mi tez nalezy sie chwila wytchnienia, a nie tylko odkurzacz, mop, szczotka i zlew dla odmiany :/ a jutro bedzie jeszcze gorzej, bo zaczynam nas pakowac, bo w 1 dzien ruszamy...

Dzis w wawie bylismy z gosia u rehabilitantki, dala nowe cwiczenie i pochwalila za postepy :) fajnie sie jechalo nowa autostrada a2

ewelinka jelitka delikatne, tak od razu nie dojda do siebie wg mnie.

bylam na pogotowiu bo mam 2 min od bloku i tez mi tak powiedzial lekarz ze jelita dluzej dochodza do sibie, dal jakis probiotyk i jak jutro dalej tak bedzie to mu dam

madziasek a jak u was sa kupki kilka razy dziennie to jakie sa?? bo moze u mnie to nie jest biegunka ale kupka jest bardzo wodnista i wchlania ja pampers a na pampersie sa grudki, przedtem jak robil raz na kilka dni to nie bylo grudek i bardziej gesta ta kupka byla

Ewelinka u nas tez odksd wprowadzilismy warzywa i owoce Zuzia zamiast robic jak zawsze jeden kloc rano, stawia po 4 :) Ale nie sa wodniste jak opisujesz. Przejdzie Wam i bedzie ok:)

Grinula u mnie tez juz porzadku nie widac. Wasze postepy cieszą wszystkie "ciocie" ;)

Życzę wszystkim zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w spokojnej i rodzinnej atmosferze.
Dziewczyny chciałabym, abyśmy za rok nadal były taka wirtualną gromadką znajomych bo w grupie zawsze raźniej.

9osq6cYWFzNyTuWuRXhb.jpg
Wesołych Świąt!
Dla nas wszystkich będzie to wyjątkowy czas, bo to pierwsze Święta z naszymi Maluszkami:-)
Pamiętajmy, że to jest właśnie najważniejsze, więc życzę Wam przede wszystkim rodzinnych Świąt:-)

Załączniki

• 9osq6cYWFzNyTuWuRXhb.jpg
    9osq6cYWFzNyTuWuRXhb.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 33
Czesc dziewczyny,

my z malym rowniez zyczymy wesolych :-D

Ewelinka kupki Mikiego sa jak plastelina/modelina, wiec pewnie u Twojego szkraba to wina nieprzystosowania innego jedzonka, moze nie jest jeszcze gotowy na inne jedzonko, trzymam kciuki by bylo ok!

Ostatnia edycja:
U nas o 12 w nocy maly wymiotowal, wiec chyba cos zlapal ale kupki w nocy nie bylo i do teraz nie ma wiec moze sie uspokoilo, oby

my rowniez zyczymy wesołych Świąt Bożego Narodzenia, smacznej wigilii, duzo cierpliowsci i zdrowia bo to najwazniejsze

reklama
Hej Mamuski

Wesolych Swiat dla wszystkich zdrowka dla maluszkow, duzo cierpliwosci dla mam i oby ten przyszly rok byl jeszcze wspanialszy niz ten:)

A to noja choinka1387881662384.jpg

Załączniki

• 1387881662384.jpg
    1387881662384.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 46
Do góry