reklama
ewelinka12
Fanka BB :)
agulec a jak czesto je twoja lenka?? bo moj piotrus jest bardzo dlugi ale wagowo ok 7 kg pewnie ma teraz i wydaje mi sie ze dosyc malo je. Jak mu daje sciagniete mleko w butli to zje pomiedzy 80-120 ml, czasem jak dlugo nie je to zje wiecej ale rzadko a z cyca nie wiem ile ciagnie ale nigdy nie je z dwoch wiec tez nie duzo, je co 3 godz, w nocy tez, jak liczylam przynajmniej 8 razy na dobe
ewelinka12
agulec i jak ci jadla starsza cora w 5 miesiacu?? nie jadla juz bardzo czesto jak nie dostawala nic oprocz mleka??
ewelinka12
dziewczyny u mnie w pracy mowily zeby rozszerzac diete juz bo pozniej dziecko nie bedzie chcialo jesc a ja wracam do pracy w lutym i wtedy juz musi przynajmniej jeden posilek jesc inny niz moje mleko bo nie wyrobie ze sciaganiem i nie chce tez w czasie pracy sciagac, licze na to ze jakos 7 h wytrzymam. Wiadomo ze od razu dziecko sie nie nauczy zjadac duzo wiec po 2 lyzeczki dziennie bede mu dawac zeby pomalutku sie uczyl. Ciezko jest z 1 dzieckiem bo nie wiadomo co robic, daje malemu troszeczke jabluszka i jest dobry skutek bo dzisiaj znowu byla kupka
ewelinka12
wydaje mi sie tez ze maly jest spokojniejszy, mniej placze mi w dzien i znowu na drzemki sam zasypia, teraz zaczal marudzic i polozylam go do lozeczka i juz spi. Niby mowia ze kupka co 6 a nawet 10 dni to norma na piersi ale jakos mnie to nie przekonuje bo widac po nim ze lepiej sie czuje jak robi czesciej
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Patrycjal z katarem nie jest ani troche lepiej jak na razie, teraz porozkładałam po domu szklanki z olbasem, mam nadzieję, że coś pomoże ale już coraz mniejszą mam nadzieję. Chyba dlatego, że mnie męczy jak jego tak męczy. Ja też lubię bezzębne uśmiechy
Ewelinka mój je teraz 7 razy na dobę po 120ml. Od rozpoczęcia 6 miesiąca chciałabym mu podawać 6 razy po 150ml i jeden inny posiłek. Ale zobaczymy czy się uda.
Ewelinka mój je teraz 7 razy na dobę po 120ml. Od rozpoczęcia 6 miesiąca chciałabym mu podawać 6 razy po 150ml i jeden inny posiłek. Ale zobaczymy czy się uda.
Cześć dziewczyny !
All me, gratuluje ząbków !
Jagoda, wszystkiego najlepszego dla Milenki ! 5 miesięcy to już pannica ! :-) pierwsze mięsożerne dziecko na naszym forum jak na razie hihihi ;D a smakowało ??
Madziasek, wczoraj plamek nie było a dzisiaj znowu lekkie są.. z tym, że wczoraj posmarowałam go maścią.. na chorego mi nie wygląda, bo cały czas radosny, gorączki też nie ma.. nie wiem skąd się to znowu przyplątało.. może faktycznie sok jabłkowy..
Powiem wam szczerze, że ja już bym chciała, żeby Kubuś jadł normalne rzeczy bo z tym mlekiem to już mnie trafia.. latam za nim z butlą co chwilę ;/ jakby to chciał wypić raz, a porządnie to nie.. co chwilę po trochę ;/ na mleku pisze, że ma jeść 900ml czyli 5 razy po 180ml co u nas nie jest realne.. jak zje 800ml to jest sukces.. tylko, że ja mu co 2h daje tak po 100ml.. jedynie w nocy zje 150ml i przed spaniem też więcej.. dobrze, że chociaż mi się o tej 4 rano budzi bo tak to by jeszcze mniej jadł macie jakiś sposób na niejadka ?? czy w ogóle liczycie żeby ta norma była ??
No nic.. czas się zabrać za sprzątanie kuchni.. a tak mi się nie chceeee
All me, gratuluje ząbków !
Jagoda, wszystkiego najlepszego dla Milenki ! 5 miesięcy to już pannica ! :-) pierwsze mięsożerne dziecko na naszym forum jak na razie hihihi ;D a smakowało ??
Madziasek, wczoraj plamek nie było a dzisiaj znowu lekkie są.. z tym, że wczoraj posmarowałam go maścią.. na chorego mi nie wygląda, bo cały czas radosny, gorączki też nie ma.. nie wiem skąd się to znowu przyplątało.. może faktycznie sok jabłkowy..
Powiem wam szczerze, że ja już bym chciała, żeby Kubuś jadł normalne rzeczy bo z tym mlekiem to już mnie trafia.. latam za nim z butlą co chwilę ;/ jakby to chciał wypić raz, a porządnie to nie.. co chwilę po trochę ;/ na mleku pisze, że ma jeść 900ml czyli 5 razy po 180ml co u nas nie jest realne.. jak zje 800ml to jest sukces.. tylko, że ja mu co 2h daje tak po 100ml.. jedynie w nocy zje 150ml i przed spaniem też więcej.. dobrze, że chociaż mi się o tej 4 rano budzi bo tak to by jeszcze mniej jadł macie jakiś sposób na niejadka ?? czy w ogóle liczycie żeby ta norma była ??
No nic.. czas się zabrać za sprzątanie kuchni.. a tak mi się nie chceeee
reklama
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Basia na pudle z mlekiem pisze, że to orientacyjne normy i każde dziecko je inaczej, mnie się wydaje, że te 800ml co zjada to jest spoko, wiem, że pisze 900 ale to w sumie tylko 100 mniej a przybiera normalnie przecież więc moim zdaniem nie powinnaś się martwić.