reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Dziewczyny czy wasze Maluchy zabkuja?
My juz mamy dwa zabki na dole i teraz chyba idzie gora...Amelka cale dnie marudzi,jest placzliwa,wklada piesci do buzi i ciagnie sie za ucho..czego przy rosnacych dolbych zabkach nie robila. Martei mbie to bo nie wiem czy to od zabkow czy chore uszko..

reklama
All-me mój sie ciagnie za ucho od dawna ale nie mial zapalenia ucha ani zabki nie ida, nie mamy ani jednego. Na wychowawczy mozesz isc chyba nawet na miesiac jak masz chec.

kulka ja tez wyznawalam ta zasade ale kiedys mi plakal i nie chcial piersi to dalam mu wody z butli i sie uspokoil ale to normalne co by w butli nie bylo to go uspokaja a cyc nie, tego samego dnia zrobil mi kupke i pomyslalam ze moze warto mu dawac picie bo bedzie czesciej robil kupy, teraz robie raz na 3-6 dni

taka j zgadzam sie z dziewczynami ze jak zglodnieje to przyjdzie, wiadomo ze przesadzac nie mozna bo moze wpasc w anemie ale nie zaszkodzi sprobowac przez np tydzien zeby jadl tyle ile chce i zobaczyc co bedzie

Witajcie
Zdrowia dla chorych
Ewelina ją też karmienia piersią i nie daje nic do picia zastanawiam się kiedy wprowadzać nowe jedzonko ale chyba dopiero w 6 mc tak jak że starszą.
Wczoraj u nad było szczepienie mała waży 7.7oo i wszystko jest ok w poniedziałek byłyśmy na biodrach i też ok

Czesc,

pisze z podrozy, od 3 juz w aucie, wlasnie dojezdzamy do Wawy ;-) heh przed nami jeszcze ok 4 godzin, w nocy jakos lepiej sie jedzie!

Basia no i jak z wysypka? Mojej znajomej synek dostal wysypki i na wizycie sie okazalo ze to byla 3dniowka, ale goraczki nie mial!

Ewelinka nawet bym tak zrobiła ale wiesz boję się, obawiam się, że on wtedy zjadłby z kromkę na dobę albo coś co odpowiada temu posiłkowi. Postanowiłam zrobić mu badania morfologię i żelazo zbadać, może coś wyjdzie.

Agaulec super, że po szczepieniu i bioderkach w porządku :) Lenka już ładnie waży :)

reklama
hejoo

taka.j masz racje z tymi wynikami, lepiej zrobic. jak nosek Kuby??

All-mee już tyle zębów? wow gratulacje!

agaulec duza dziewczynka z Lenki :-)

ja dzisiaj ostatni dzien w pracy, pozniej jade z mama na zakupy i 18 dni laby:-):-):-)

Do góry