reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czesc
dawno mnie nie było ale przeczytałam wszystko:-)
Milcia fajna mikołajowa.
U nas pogoda wstretna wieje i pada snieg spacery mam z głowy ale tak jest pewnie w calej Polsce.
Pisałyscie ostatno o czarcim zebrze byłam ostatnio w zielarskim i zapytałam sie o te zioła i okazało się że zabrakło cieszy sie dużym powodzeniem wiec cos w tym musi byc;-). Oglądałam parasolki dla leny wybór trudny podobał mi sie maclaren xlr ale cena powaliła mnie z nog zreszta peg perego p3 wcale nie tańszy a bebe confort loola juz nie produkują.

Cieszy się cieszy. Co prawda zależy jak kto na to patrzy bo są różne opinię ale ja uważam że to naprawdę działa :-)

reklama
Wstrętna pogoda i katary itd. mam nadzieję, że szybko przejdzie u Was!
Na szczęście już tak nie wieje u nas a u Was?

Cześć u nas dziś do południa była piękna pogoda.
Nie mam czasu pisać, bo teście u nas są.
Basia ja robiłam ten tatuaż ok 12 lat temu, ale szczerze powiedziawszy to aż tak bardzo nie bolało, w zasadzie to w ogóle nie pamiętam aby bolało. Z chęcią zrobiła bym jeszcze jeden , imiona moich dzieci (jakiś taki mały dyskretny)
Zdrówka dla zakatarzonych dzieciaczków. Lena miała katar i kaszel , ale wit c, wapno i inhalacje dały radę

u mnie śnieg sypie i mega ślisko:szok:

ja zrobiłam pierogi sztuk 150:-D:-D

Mila maruda okropna dzisiaj jej najdluzsza drzemka dzisiaj 25 minut!:wściekła/y:jesc nie chce spac tez nie no masakra!

witajcie, w ciagu dnia kiepsko z czasem, mimo, ze Gosia grzeczna byla, ale ciagle cos robie, sprzatam, szykuje, ze juz mnie bogi zabolaly ;)

Aurelia Gosia jest malym leniuszkiem wg lekarzy i potrzebuje dodatkowej motywacji, a wg tego od vojty ma nieprawidlowy przestarzaly wzorzec ruchowy i trzeba jej wypracowac ten wlasciwy. Zaczelam z nia cwiczyc, znosimy to dzielnie, zobaczymy, ile wytrzymam. Za 2 tygodnie kontrola i zmiana cwiczenia, zobacze co powie lekarka na efekty....
Ale glowke coraz wyzej trzyma, dlugo i nie chwieje sie tak... bardzo sie ciesze :)

Jagoda na wigilie te pierogi czy tak bez okazji?

u nas jeszcze wialo dzis, nie bylam na spacerze kilka dni, tylko w foteliku do auta i z auta... moze jutro bedzie lepiej...

Mojej tez cos gra w nosie, w dzien nie ma kataru, tylko nad ranem jej sie zbiera i ciezko jej jesc... a w srode szczepienie, i tak juz przelozone, nie chcialabym znow przekladac.....

U nas tez juz szczepienie bylo przekladane i tez bym w srode chciala zaszczepic.
A Jagoda to chyba w ramach rozruchu przedswiatecznego :)

reklama
My niby mamy mieć szczepienie za 10 dni ale też ma katar i pokasłuje bo mu to dziadostwo spływa i nie wiem co z tego będzie, i tak muszę przed szczepieniem jechać na badanie crp więc będzie widać czy jakiś stan zapalny jest to chyba na tej podstawie zaszczepią mi go albo nie, chciałabym go szczepić bo mieliśmy przesunięte szczepienia o 2 miesiące!

Do góry