reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ja już więcej dzieci nie planuję, dwójka mi wystarczy po za tym mam już 33 lata więc im później tym w ciąży gorzej się chodzi.
Nie chcę już więcej dzieci, siedzenie w domu z dzieckiem to nie dla mnie.
Basia super ten tatuaż, ja mam na kostce robiłam jak miałam 21 lat, mamy z moją przyjaciółką bardzo podobne tylko ona ma na lewej nodze a ja na prawej.
Lena zazwyczaj ma body, czasem jakąś bluzę , półśpiochy i skarpetki. Jak śpi ta ją przykrywam, u mie temp 22 st
Patrycjal Twoja córka naprawdę tyle waży i lekarze mówią ,że jest ok ta waga? To bardzo dużo jak na 3 miesiączne dziecko. Mój syn była naprawdę grubaskiem i w siatce centylowej zawsze wysoko a ważył 7 kg. 9 kg ważą dzieci moich koleżanek tóre mają już ponad pół roku.
Lena zjada tak ok 120 ml co 3-3,5 godziny, czasem co 4. Tylko że głównie jest na piersi

reklama
Kamu moja Zuzia wygląda jak polroczne dziecko. Spiochy 74 niektore są już za małe. ..ale nie jest tlusta tylko taka nabita. lekarze mowia ze jej przejdzie i poki co mam dawac ile chce. Ale widze, ze juz mniej je.

Ja nawet nie wiem ile ma mój bo różnica wagi między moją a tą w przychodni ostatnio było aż 400 gram więc się moją nie sugeruję i czekam na wizytę.

Jagoda, jaka śliczna Milenka ! :-)

Kamu, a powiedz mi jak to jest z tatuażem na kostce/ stopie? bo chyba zdecyduję się na stopę, a czytałam, że to bolesne miejsce..

Madziasek, Ewelinka, to może się za trzy lata spotkamy na innym forum hihi :-D w sumie to za dwa jeżeli liczyć od ciąży :-p

Jagoda sliczna Milenka:-)

A my z Gosia bedziemy musialy troche do tej naszej stolicy pojezdzic. Podjelismy decyzje o rehabilitacji metoda vojty (moze ktos slyszal), sa rozne opinie na ten temat, z jednej strony pisza, ze okrutna dla dziecka, a z drugiej, ze sa szybkie efekty i nie boli. Dla mnie ok, naczytalam sie troche i oswoilam sie z nia. Dzisiejsza trasa do wawy nienajlepsza, ale dalam rade ja pokonac bez problemow.
Cos jeszcze mialam napisac, ale wylecialo mi..
sluszna wage ma Zuzia:-) moj starszak byl taki nabity..hmm. do tej pory w sumie jest.

Ja się dowiem ile mała waży w pon na szczepieniu :)
Ale obstawiam 6 kg z groszem :)
Mój starszak też był nabity. Tył szybko he he
A mała jest już drobniejsza. Mniejsza się urodziła od brata. Chociaż kluska też z niej trochę :)

reklama
Do góry