reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

aurelia to masz szczesci ze tak szybko zasnal, moj niespal do 22.25, nie robil kupki 4 dni i dzisiaj po kapaniu nie chcial zasnac i wrescie po 22 zrobil taka megasna ze pampers nie pomiescil,:eek::szok:

reklama
Ja też miałam wczoraj taką bonanzę. Zauważyłam, ze on potrzebuje tak ze 2 razy pospać po 2 godzinki, wtedy jest cudny po prostu, wesoły, nie płacze zupełnie jak idzie spać po kąpieli, no inne dziecko a jak tak pośpi po 20-30 minut ze 3 razy to koniec, śpiący jak cholera a zasnąć nie umie, zmierzły, nie da się. Wczoraj tak właśnie było.

hejka..
moja tez tak jak u Kubusia..ale ona nigdy nie spi ciurkiem 2 godziny..nawet ostatnio na spacerze sie budzi.. godzina to maksimum.. a norma 30-40minut..ale duzo ma tych drzemek na szczescie.

Mam pytanko do mam karmiacych piersia, co ile karmicie??? ja na zadanie, ale wychodzi mi to co 2 godziny plus-minus 10 minut... tak mysle, czy nie za czesto... ale nie wiem, glodna jest, to daje.. w nocy ma dluzsza przerwe.

ginula ja karmie tylko piersia i tez na zadanie, policz na dobe, mi wychodzi 8 karmien na 24 godziny, czasem przerwy sa po 3 h a czasem 1,5 h, szczegolnie wieczorem chce wiecej , ostatnio przerwa popoludniu byla 4 h bo spal, ale zawsze w ciagu doby wychodzi przynajmniej 8 karmien

a co do spania to u mnie tez tak jest, jak ma krotkie drzemki to jest niewyspany, wczoraj bylam u mamy i mial takie drzemki bo ciagle cos go budzilo, za duzo halasow, przez to popoludniu spal do 19 i wieczorem pozno poszedl spac, ale za to w nocy przespal 6,5 h bez przerwy od 22.30 do 5 rano :-)

U nas dzisiaj były 2 drzemki po 30-40 minut więc już wiem, że wieczorem będzie koszmar.

Czesc,

Taka j czy uczulenie nie wiem, bo takie same objawy ma przy cycku jak i przy mm :confused:

Grinula dokladnie tak jak Twojego malenstwa :-)co do karmienia to wychodzi u mnie co 2 godziny, procz nocekale nad ranem ale i czasami co godzine karmie.

Taka J jak tam kubus byl grzeczny wieczorem?
ja wrocilam z imienin.. maz zostal z mala w domu... zapomnialam sie i zjadlam 2 pierogi z kapusta i grzybami, a jakie pyszne byly..mam nadzieje, ze mloda nie bedzie brzuszek bolal :/ fajnie tak posiedziec na spokojnie bez malenstwa u boku:-D

Spadam spac, dobrej nocki dla Was!

reklama
Ginula ja jak wyszlam ze szpitala po porodzie to mama zrobila golabki, zjadlam oczywiscie, pycha byly i nic malemu nie bylo, teraz juz wszystko jem, czekolade w nieograniczonych ilosciach, a na obiad czasem talerz kalafiora

Do góry