reklama
hej! pogoda taka,że spaceru nie będzie. A u Was lepiej? Dobrze że już piątek. Kajtek spał do 4, a potem do 5.30, bo kupa go obudziła, trochę sie pośmiał, zjadł i teraz znowu śpi. Sucho mamy w domu i mały ma sucho w nosie , pediatra kazał psikać do niska wodą morską, a pod nosek smarować maścią majerankową, też macie takie kłopoty?kamu jak po szczepieniu?
kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
hejka
u nas wreszcie słoneczko
Mały dziś spał do 4, później do 7.30 zjadł i jeszcze zapadł w drzemkę, ale już się budzi :-)
Mamy wodę morską, ale rzadko używamy póki co...
Miłego dnia
u nas wreszcie słoneczko
Mały dziś spał do 4, później do 7.30 zjadł i jeszcze zapadł w drzemkę, ale już się budzi :-)
Mamy wodę morską, ale rzadko używamy póki co...
Miłego dnia
Czesc,
mielismy dziwna nocke, maly sie obudzil o 12, 3, 5 i od 6stej nie spimy tzn maly zaliczyl juz cycka i drzemke.
strasznie rece mi wysychaja, szczegolnie miedzy palcami, kremy nie pomagaja, to jakas masakra jest!
zauwazylam tez ze maly dostaje jakis plam przy skroniach i pod oczami gdy karmie go piersia ale tylko czasami i nie wiem o co chodzi, raz tez od mm wieczornego mial...
My u mnie mroz i sloneczko, rano ladnie bialo bylo tak wiec tlenic sie bedziemy a co!!! My inhalujemy wieczorem przed snem bo tez sucho mamy. A masc majerankowa slyszalam ze na katar sie smaruje pod noskiem ;-)
mielismy dziwna nocke, maly sie obudzil o 12, 3, 5 i od 6stej nie spimy tzn maly zaliczyl juz cycka i drzemke.
strasznie rece mi wysychaja, szczegolnie miedzy palcami, kremy nie pomagaja, to jakas masakra jest!
zauwazylam tez ze maly dostaje jakis plam przy skroniach i pod oczami gdy karmie go piersia ale tylko czasami i nie wiem o co chodzi, raz tez od mm wieczornego mial...
My u mnie mroz i sloneczko, rano ladnie bialo bylo tak wiec tlenic sie bedziemy a co!!! My inhalujemy wieczorem przed snem bo tez sucho mamy. A masc majerankowa slyszalam ze na katar sie smaruje pod noskiem ;-)
Cześć
Po szczepieniu ok, Lenka się zachowywała jak zwykle, tylko bardzo płakała bidulka.
U nas pogoda nawet ok, także ok 11 wyjdziemy może na spacerek .
Taka j. oby badanie wyszło w porządku? A co z tą bakterią w nosku?
Po szczepieniu ok, Lenka się zachowywała jak zwykle, tylko bardzo płakała bidulka.
U nas pogoda nawet ok, także ok 11 wyjdziemy może na spacerek .
Taka j. oby badanie wyszło w porządku? A co z tą bakterią w nosku?
Ostatnia edycja:
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Madziasek może jakieś uczulenie mu wyskakuje na coś?
Kamu to super jak tak ładnie to przeszła, mój gorączkował i wył na drugi dzień jak lew, cały czas na rękach, masakra. Bakteria dalej jest, uznali go za nosiciela ale bakteria nie jest aktywna i mamy żyć normalnie tylko pewnie każą mi to skontrolować kiedyś a jak nie to sama się upomnę raz na jakiś czas. Bioderka ok.
Kamu to super jak tak ładnie to przeszła, mój gorączkował i wył na drugi dzień jak lew, cały czas na rękach, masakra. Bakteria dalej jest, uznali go za nosiciela ale bakteria nie jest aktywna i mamy żyć normalnie tylko pewnie każą mi to skontrolować kiedyś a jak nie to sama się upomnę raz na jakiś czas. Bioderka ok.
Grinula
hejka, przysiadlam na chwilke z kawka, mam sprzatanie, prasowanie, ale wybralam kawke
Gosia spi pod grubszym kocykiem w kolysce, u nas jest cieplo, koldry poki co nie wyjmuje. Polowe nocy spi ze mna;-) wiec pod moja koldra spi.
Dzis o 16 rehabilitacja, dziwna godzina, zwykle mamy do poludnia, a tak dzien taki, ze sie czeka..
Bylysmy dzis na malej przejazdzce na budowe, na myjni auto umyc i tak zlecialo...
Madziasek, wiesz co ja tez zauwazylam, ze czasem Gosi plamki wyskakuja jak je (karmie piersia), ale po karmieniu znikaja.. moze z wysilku hehe?
Gosia spi pod grubszym kocykiem w kolysce, u nas jest cieplo, koldry poki co nie wyjmuje. Polowe nocy spi ze mna;-) wiec pod moja koldra spi.
Dzis o 16 rehabilitacja, dziwna godzina, zwykle mamy do poludnia, a tak dzien taki, ze sie czeka..
Bylysmy dzis na malej przejazdzce na budowe, na myjni auto umyc i tak zlecialo...
Madziasek, wiesz co ja tez zauwazylam, ze czasem Gosi plamki wyskakuja jak je (karmie piersia), ale po karmieniu znikaja.. moze z wysilku hehe?
studentkadietetyki
Początkująca w BB
Przepraszam, że tak wchodzę w wątek, ale proszę bardzo o pomoc.Jestem studentką 3 roku dietetyki na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Prowadzę badania dotyczące spożycia i suplementacji wit D u kobiet w okresie laktacji i ich dzieci. Wyniki przeprowadzonego badania przedstawię w swojej pracy licencjackiej. Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli poświęciłaby mi Pani chwilę czasu na wypełnienie anonimowej ankiety i opisała swój jadłospis z dnia poprzedniego.Dziekuję bardzo!https://docs.google.com/forms/d/1K1pYEBoxzgdriRGBFrWJ5nRbBXFlO-IsAVxVhhqXX_E/viewform
reklama
Aurelia250
Uff jaki ja miałam dziś ciężkim dzień, mały na szczęście śpi ale dał mi dziś nieźle popalić. Starsza dojada kolację, zaraz mycie i spanko. Mam nadzieję,że noc będzie znośna