reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
a nie jest tak ze to mleko z piersi trawi sie szybciej?? ja nie podaje sztucznego wiec moze jesc ile chce, jak zje duzo i za godz placze to mozna odroznic z jakiego powodu, jak jest glodny to poprostu probuje zjesc wszystko dookola i nie da sie go uspokoic, i po godz zje mniej, nie da rady znowu ponad 100 ml

Czesc

Fajnie ze niektore z Was maja juz szczepienie za soba ;-)
my jutro na 5w1 jedziemy, umowie sie tez na za dwa tyg na pneumokoki.

Taka j wspolczuje kolki malego,
bylas u ginekologa?

Ewelinka moj maly miedzy 5 a 7 rano non stop wisi na cycku, troche to meczace ale skoro moje mleko mu starcza od 19.30 do 10 rano to jestem zadowolona :-D
czasami mam tak ze i co godzine w ciagu dnia chce cycka ale o 16stej jest tak glodny ze musze mu butle podac!

Udanego wieczoru!!!

ja mam na sprzedaz 5 pudelek bebilonu 1200 gram za 50 zl jedno, bo zrobilam zapasy, a mala nie chce jesc tego mleka, wiec jak ktoras by chciala to smialo pisac. po humanie ma zatwardzenie, a bebilonu pepti przez caly dzien zjadla 200 ml!:baffled:i z wielkim krzykiem. juz nie wiem co mam robic, teraz czytam, ze hipp bio combotic jest dobre na problemy z brzuszkiem. wyprobuje jeszcze pare dni to smierdzace pepti, jak nie bedzie pila to kupuje nastepne:szok: chyba apteke z mlekiem otworze:nerd:

Witam sie ;-) Sledzilam Was w sumie od poczatku, ale tak jakos wyszlo, ze nie moglam sie wbic w dyskusje :sorry:
28 sierpnia przez cc urodzilam synka. Jestesmy na mleku modyfikowanym i mamy przeogromny problem z kupami :crazy: Po nanie byla tragedia, teraz bebilon tez nijak. Wczoraj polozna zaproponowala bebiko i w tym jedyna nadzieja. Post o kupie na powitanie, a co tam :rofl2:

U ginekologa nie byłam, dzwoniłam do niego, powiedział, że mam dalej brać a jak w następnym cyklu do 5 dnia nie przejdzie mi okres to mam się u niego pojawić. Powiedział, że z pierwszym okresem po porodzie może tak być na tabletkach.

Alice00 witaj :-)

Mnie dopadła choroba, wczoraj zaczęło boleć mnie gardło, tabletki nic nie pomogły a pod wieczór doszły jeszcze drgawki i gorączka 39 :-(
Zebrałam się i pojechałam na pogotowie i całe szczęście bo mam anginę, dostalam antybiotyk. Tak się boję żeby małego nie zarazić.

Miłego weekendu mamusie:-)

Madzialenak oj całe szczęście, że pojechałaś, jak masz antybiotyk to szybko dojdziesz do siebie a jakbyś miała zarazić to już wcześniej, teraz to już nie zarażasz. Dużo zdrówka. Wzięło Cię tak nagle czy jak?

reklama
Hej :)
Coś kiepska noc była dziś ..
Mała od 2 - 4 przy cycu a gdy ją odłożyłam to pobudka i od nowa cyc aż do 5.30 i po 8 wstała ..
Mąż jeszcze miał wychodne więc już całkiem kiepsko spalam :confused:

Alice Witaj :-) napisz coś o sobie :) hehe kupa jest ważna :-p

Madzialenak zdrówka !

Mój Mały też chory :-(

Do góry