reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Dla mnie czopki to najlepsza metoda, przy Maksie to miałam to tak opanowane ,że raz dwa i po zabiegu, nawet nie zdążył się obudzić.
My szczepienie za tydzień,ale różnice w cenach w jednej aptece heksa 250 a w innej 189 zł

Co jest nejlepsze naświecie na kolkę? bo juz nie daje rady
Próbowałaś podać delicol?

Dla mnie czopki to najlepsza metoda, przy Maksie to miałam to tak opanowane ,że raz dwa i po zabiegu, nawet nie zdążył się obudzić.
My szczepienie za tydzień,ale różnice w cenach w jednej aptece heksa 250 a w innej 189 zł
No jasne że najlepsza. Najszybsza :) ale nie lubie tego robić bo Mała strasznie płacze. W ogóle jakieś takie wielkie te czopki względem takiej małej pupci :(
My wzięliśmy 5w1 plus żółtaczka.

u nas szczepienie we wtorek, ale chyba kupir czopki Viburcol i dam jej przed szczepieniem, bo ostatnio nie bylo za ciekawie. i w tygodniu czekaja nas 2 bioderka.

znowu zmienilismy mleko teraz na bebilon pepti. zobaczymy, czy bedzie poprawa

taka.j ja z kokla nie pomogę, ale probowalas esputicon? kolezanka dawala synkowi mowila ze najlepszy

dla mnie czopki tez najlepsze:-)

Ewuncia oby nie bo niekiedy kolki trwają do 9 miesiąca to ja się zabiję do tego czasu.

Maciejka nie próbowałam tego jeszcze, tylko infacol.

Jagoda dzięki, zapamiętam!

takaj., nie no, to już byłby hardkor ;). Standardowo gdzieś tak do 3 miesięcy trwają. Mego strasznie gazy męczą, ale te windi przynosi mu ulgę. Wali prz tym mega kupy,i te kupy są takie pieniące sę strasznie. cz y spotkałyście się z czymś takim?

Ewuncia ja tylko słyszałam, że windi jest skuteczne ale sama tego nie próbowałam, z tym, że mój robi kupy ze 2-3 dziennie i na okrągło pruka sobie więc nie kumam dlaczego tak płacze, mąż już stwierdził, że zrobił się złośliwy ale trudno mi sobie wyobrazić złośliwego 2 miesięczniaka, może on głodny jest, może ma za mało mleka? Ale on zjada dziennie ok. 800ml mleka, to chyba dużo czy nie? Jak to u Waszych dzieci jest?

takaj, a próbowalas kiedyś go zatankować do pełna? wiesz ile by wtedy zjadł?a podkurcza ci nóżki przy tym płaczu albo wprost przeciwnie,robi się sztywny jak struna? Moj tak ma własnie. I własnie zacyna się wrzask

reklama
Do góry