reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Cześć dziewczyny!
Wczoraj byliśmy na USG bioder, pani doktor nam się trafiła mało sympatyczna, wizyta była bardzo krótka, mały jak zwykle przy rozbieraniu zaczął płakać, pani doktor juz po badaniu pomagała zapinać guziki, chyba żebyśmy szybciej wyszli. Spytałam czy jest coś niepokojącego, usłyszałam,że nie i że zalecenia dostaję do domu. Nie czytałam tych zaleceń w gabinecie, a powinnam bo teraz nie wiem. Mam tam zapisane: szerokie pieluchowanie, układanie w pozycji żabki. Czyli jak ja mam teraz pieluchować?

Zaczęłam małemu dawać Espumisan, teraz nasze karmienie piersią to jest normalnie szarpanina. Ja go przystawiam, possie może z 3 min. i się zaczyna. Jak to nie pomoże to chyba się poddam.

reklama
Aurelia możesz na pampersa zawiązać tetrową tak jak kiedyś się wiązało i w pozycji żabki to na brzuszku kłaść.

Aha no to fakt, a o tych kolkach myślałaś? Wiem, że się upieram, nie obrażaj się tylko za to, po prostu musi być jakiś powód tych płaczów.

hej dziewczyny. nie znacie mnie, bo na tym forum się nie udzielałam, piszę bo znalazłam na internecie wpis jednej z sierpniówek 2013 - dziewczyna o nicku ktr, która pisała, że lekarz zauważył u niej taśmę owodniową (wpis jest jakoś z lutego). Ja jestem w 17 tygodniu ciąży i wczoraj lekarz też zauwazył na usg pojedyńczą taśmę:-( jestem taka przerażona i zmartwiona:-( wiecie może coś więcej na ten temat, jak diagnozowana była ta dziewczyna i jak to wszystko dalej wygląda?wizytę u mojego lekarza mam 29 października, na usg chodzę do innego, bo mój lekarz nie robi. Nie wiem co mam robić, ponoć z tym nie da się nic zrobić, poza kontrolowaniem..sama już nie wiem:( pomyślałam, że zapytam, może któraś z Was da mi trochę pozytywnych wiadomości...:-)

Hej dziewczyny
Mało się udzielam bo po prostu braknie czasu :baffled:
Co do bioderek to byłam z moim synkiem w 4 tygodniu i całe szczęście bo okazało się, że ma dysplazję prawego bioderka i musi mieć założoną rozwórkę :-( za 4-5 tygodni mamy wizytę kontrolną. Mam nadzieję, że rozwórka szybko pomoże i mały nie będzie musiał mieć jej założonej przez następne tygodnie.

Madzialenak moja koleżanka też to miała, w sensie jej synek i właśnie tylko ten jeden miesiąc i wszystko się tam ładnie poukładało i potem mu to zdjęli, oby u Was było podobnie.

reklama
Dziewczyny z Lodzi i Zgierza oraz okolic

Zapraszam na sesje zdjeciowe. Zaczelo sie u mnie od zostania mama ponad rok temu, wiec wiem jak wpolpracowac z maluszkami oraz z tymi juz nieco odrosnietymi tez.
Zdjęcia wykonuję w okolicy Strykowa, Łodzi i Zgierza.
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć http://www.mozefotke.blogspot.com

Do góry