reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
W szpitalu mieliście badanie bioderek? U nas było, wybieram się też w przyszłym tygodniu na badanie bioderek. A z synem w ogóle nie byłam , lekarz nam nie zalecał, całe szczęście wszystko jest ok

Widzę, że co przychodnia to inaczej, jakimś cudem chyba większość ludzi wychodzi na tym "cało" na szczęście.

Ale u nas było badanie bioderek zaraz po urodzeniu w szpitalu a skierowanie i tak dostałam w przychodni.
Taka j. a jakie teraz będziesz stosować? Spróbuj z tym hippem ja polecam, nie zam jeszcze dziecka które by go nie tolerowało, a u nas sporo dzieci je pije.
Kurcze muszę jechać do US, nie mam pitu za 2011 rok a potrzebny jest do becikowego, ale zamota z tym jest:-)

Kamu właśnie hippa mu kupiłam i podaję od wczoraj wieczora, zobaczymy jak będzie, trzymam się tego jak tonący brzytwy bo już nie wiem jak pomóc temu mojemu dziecku.

takaj wspolczuje problemow z tymi mlekami, u mnie na szczescie tego nie ma, ale za to dzisiaj maluch dal popalic, nie spal do 3 w nocy od 7 wieczorem, troszke czasem przysypial ale zaraz sie budzil i jadl co godzine po troszke, to jakies bledne kolo, prawie codziennie wieczorem tak mamy a w dzien spi super, dopiero jak zjadl ok 80 ml to udalo mu sie zasnac albo poprostu juz byl zmeczony po tylu godzinach, przedwczoraj myslalam ze moze mam za malo mleka i podalam mu bebilon, zjadl 20 ml i spal od 1 do 6.30 rano :szok:, w dzien tez super grzeczny byl a wieczorem od nowa, wiec ok 12 w nocy sciagnelam laktatorem mleko zeby zobaczyc czy faktycznie nie jest malo i bez problemu mialam 60 ml, dalam mu z butelki i zjadl 20ml i nie chcial wiecej, podrzemal chwilke i od nowa, nie wiem jak sobie z tym poradzic a jutro rano jade na studia, to dopiero beda z nim mieli a ja tam calkiem zwariuje bo bede ciagle myslec czy on nie placze

reklama
Ewelinka zastanów się czy to jednak nie mleko mu nie pasuje albo czy nie ma tych kolek. Ja się wzbraniałam i twierdziłam, że nie mamy kolek i koniec ale już nie jestem taka pewna. U mnie identycznie jak u Ciebie, za dnia spoko, wieczorami się zaczynało, tak ok. 19 i do 23 masakra a kilka dni temu zaczynało się już od 15 i trwało do tej 23 i myślę, że może to kolka spowodowana rodzajem mleka. Tzn. taką mam nadzieję, że to właśnie to bo jak tak to wiem jak zwalczyć a jak nie to już sama nie wiem ale poobserwuj jednak maluszka bo jeśli miałby problemy z brzuszkiem to po co ma się męczyć. Takie moje zdanie, nie musisz korzystać oczywiście tylko to piszę bo jak opisujesz co u Was to jakbym widziała swoją sytuację.

Do góry