reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Takaj. No to też.
Fajne są te chusteczki :-)
Ale ja kupuje dada :)

Kamu o matko ale to na 5lat chyba co ? Czemu nie chcesz więcej dzieci ?

reklama
Kamu no troche duzo ale to raz chyba wydatek na pare lat prawda? To tabletki i tak wyszlyby drożej chyba.

Maciejka ja tez nie chce wiecej dzieci, chocby przez to, ze nie wiem czy dalabym rade finansowo a jak mam potem myslec, na ktore dziecko wydac w tym miesiacu to to jest bez sensu to po pierwsze, wiekszym powodem jest, ze ja sie juz nie bede zupelnie nadawac, cierpliwosci juz mam zdecydowanie mniej a poza tym i tak jestem mega, ze się na drugie zdecydowałam w tym chorym kraju.

Taka j no to prawda ale mi się marzy duża rodzina :-) sama z takiej pochodzę i widzę teraz jak jesteśmy ze sobą blisko a każda uroczystość jest super w takim rodzinnym gronie :-) też bym chciała żeby stare lata mijały mi i mężowi w gronie dzieci i wnuków ;-)

To pewnie fajne uczucie, ja tego nie znam, jestem jedynaczka a i u dalszej rodziny nie obserwuję takiej zażyłości jak u Was, może dlatego nie czuje potrzeby posiadania tak licznej rodziny. Ta dwójeczka mi wystarczy :) Choć nigdy nie wiadomo co człowiekowi strzeli do głowy.

Tak na 5 lat.
Ja jakoś zawsze chciałam mieć jedno dziecko, Lenka jest bardziej z rozsądku, dlatego aby Maks miał rodzeństwo i mąż bardzo nalegał. Dwójka to dla mnie wystarczająca ilość.
Moja rodzina też jest ze sobą bardzo zżyta , ja mam tylko siostrę, ale moja mama ma 3 rodzeństwa i oni wszyscy mają dzieci, z kuzynostwem mam rewelacyjne kontakty i spotykamy się bardzo często przy różnych okazjach. Mam nadzieję,że moje dzieci będą to podtrzymywać. Wspaniała była impreza jak moi dziadkowie mieli 60-tą rocznicę ślubu i były wszystkie ich dzieci, wnuki i prawnuki, a prawnuki jeszcze im wierszyki mówiły.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Wczoraj miałam bardzo ciężki dzień. Moje dziecko nie spało praktycznie od 7 rano do 22!. W ciągu całego dnia zrobił sobie drzemki dwa razy po jakieś 10 min. Był marudny, nie chciał cyca, dużo ulewał, cały dzień praktycznie na butelce, a ja nie miałam nawet czasu aby ściągnąć mleko. Nie wiem co mu się stało, cały się prężył i był niespokojny. O 21 zrobił kupę i powoli zaczął ziewać i o 22 wreszcie zasnął. Noc już była w miarę. Nic specjalnego nie jadłam, jedynie z nowości to w niedzielę buraczki, ale bez octu, więc chyba to nie to.

reklama
kamu, cena faktycznie odstrasza, ale i tak wyjdzie taniej niż tabletki, no i chyba zdrowsze to dla organizmu niż faszerowanie tabletkami,:confused:

aurelia, to miałaś dzionek! Współczuję, też czasem miewam takie

maciejka, czyżbyś myślała w przyszlości o jeszcze jednym dzieciątku?? :)

Dziewczyny, co tu taka cisza?
Wiem, ze czasu brak ale napiszcie choć po zdaniu!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry