reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Pewnie,że może być grube dziecko, będące nawet na piersi , mój synek jest tego najlepszym przykładem, naprawdę był grubaskiem, ale jak zaczął chodzić to szybko przeszło, za to teraz można mu policzyć wszystkie żebra.
Ataga, może akurat mleko mm jej nie przypasowało i ją jednak ten brzuszek boli?
taka j. i jak dało radę pogadać z koleżanką, a na spacerze, też synek taki marudy?
Jagod u nas też kąpiel bardzo relaksuje Lenę.
Lena była wczoraj na pierwszej większej imprezie 80-tce mojego dziadka, ale byłam tylko 40 min, bo dziadek tak nagrzał w mieszkaniu,że nie dało się wysiedzieć.

reklama
Cześć dziewczyny!
U mnie ostatnia noc tez nie należała do najspokojniejszych.
Dziewczyny mam do Was pytanie. Jakiej wody używacie do przygotowania mm, ja biorę Żywiec Zdrój i gotuje tak ok.5 min, kiedy można przejść na kranówkę?

U mnie nocka ok tylko mala zachrypnieta jak po dobrej pijackiej imprezie ze spiewaniem i teraz piszczy jak maly kotek:p a rano znowu musialam ja targac w lezaczku do lazienki i sie przygladala jak mama prostuje wlosy:)

Aurelia yyyyyy ja tylko kranowe do mm daje. Bo ona niczym sie nie rozni od tych z butelki. Dla mnie zywiec smierdzi gorzej niz z kranu

Kamu no to pierwsza impra za Wami. Nawet 40 minutowa:))

A ide dzisiaj na zumbe sie poruszac troche;)

Ostatnia edycja:
Kamu na spacerze jak synek nie jest głodny to śpi.

Ewelinka przykro mi, mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie spokojna!

No i nie było szczepienia, katar ropny, osłuchowo czysto ale ten katar jest to lepiej nie szczepić, mam maść do naska i podobno po 3-5 dniach ma przejść. Oby.

Ja jak przgotowywałam mleko sztuczne to też zwykła z kranu gotowana w czajniku i tyle, nawet dłużej nie gotowałam. Na szczęście od soboty na samej piersi jest Lena.
U nas mogły by tak nocki wyglądać jak dziś karmienie o 1 i o 5 spanie do 7.40

My karmienie mamy o 23 a potem o 3 i o 7 także na nocki jakoś specjalnie nie narzekam.

reklama
Nigdy nie karmiłam mm więc nie pomogę :confused:

Moja malutka ładnie śpi w nocy od początku :-) tylko w dzień kiepsko ... dziś nawet na spacerze się budziła i płakała :eek:

Do góry