reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ja Was bardzo podziwiam z tym karmieniem tak na prawdę, nie wyobrażam sobie tyle czasu spędzać na karmieniu, jesteście na serio super mamy, że tak się z tym staracie, pal licho jak wychodzi i ile mleka itd. ale chodzi o sam fakt poświęcenia!

reklama
U mnie w dzień takie długie przerwy tylko jak śpi tak to co godzinę co dwie by jadła, jednak w nocy ma przerwy ok 4 godzin. Czyli jednak nie tylko moje dziecko lubi powisieć popołudniu, a ja myślałam,że to przez to iż się nie najada.
Ta medela chyba droga jest , ja wtedy miałam aventu ręczny i super się sprawdził, teraz miałam pożyczony od siostry jakiejś nieznanej firmy, próbowałam sciągnąć po południu, ale praktycznie nic nie leciało a on był elektryczny i tylko czułam okropny ból.

Ja mam właśnie laktator philips avent ręczny i jestem z niego zadowolona :-)czasem ściągam pokarm rano, jak mam dużo i zamrażam na ,,wszelki wypadek", np. na moje wyjście do lekarza

reklama
Ja już też dawno nie śpię, nie ma bata, nie pośpimy teraz przy dzieciach, a przy dwójce to już całkiem.

Do góry