reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

może po prostu nie będą akurat dwójek do mnie sprowadzać,bo od trzech tygodni są tylko jedynki i czwórki i babka mi powiedziała że już inaczej nie będzie. więc nie macie co panikować na razie;-)

reklama
Hej, jakoś trudno mi uwierzyć, że Dady miałoby już nie być bo przecież sprzedają się super, nikt nie zlikwiduje kury znoszącej złote jaja ;)

No byłoby kiepsko bez Dady. Dobrze ze kupiłam megapakę ostatnio. Też myślę jak taka j. No chyba, że Dada sprzedaje się zbyt dobrze i ma zbyt dobrą opinię i przez to mało kto kupuje droższe pampersy, a przecież to pampers ponoć robi Dadę.

Z tym sikaniem poza pieluchę, to wyjaśniłyście mi chyba zagadkę :p. Mała miała raz właśnie bok mokry, a pielucha sucha i już się prawie kotom oberwało, że nasikały jej do kosza, ale nie było tego czuć kocim szczochem, więc się wstrzymałam ;)

Weronika mam taki sam komplecik jak Twoja Niunia na zdjęciu w podpisie :). Tylko ja mam 62 i jest jeszcze sporo za duży.

Ja dziś kupiłam te dady na próbę u nas było ich sporo.
Lenie się jeszcze nie zdarzyło przesikać.
Madziasek ja mam microlife już 4 lata i dobrze się sprawuje, ale tam tylko 3 końcówki, ustnik i 2 maski

Pewnie chwilowo na sklepie nie było. Nie wierze że nie będzie ich już wcale. My tylko na dada jedziemy-nadal na 1 :) nie miałam tych w rossmana. Jakie są ?

MadziaSek , a jak radzicie sobie ze snem podczas kataru, bo u nas masakra,śpi prawie na stojąco bo go zalewają te gile :/

a czy któraś z dziewczyn używała i dady i rossmanowskich pieluch i powie które fajniejsze/cieńsze ? bo ja tylko dady używałam i nie wiem czy się nie skusić na babydream

Dziewczyny mam głupie pytanie. Jak mają Wasze dzieci. Kiedy śpią to wiadomo, śpią. Ale jak nie śpią to co robią? Czy mają takie momenty, że nie beczą? Bo mój nie i zastanawiam się o co chodzi. Kolka to chyba nie jest bo to nie jest taki ryk ale beczy na okrągło, uspokaja się na rękach tak w 80% przypadków, teraz też płacze ale widzę, że śpiący jest bo oczy mu się kleją no ale walczy z tym i psać nie chce, potem zasypia, śpi 2-5 minuty i się budzi i beczy i tak w kółko. Jakoś nie kojarzę, żeby starszy synek tak miał, żeby płakał cały czas kiedy nie śpi.

reklama
Maciejka ale ten "moment" trwałby przez jakieś 15 godzin na dobę (czyli cały czas, który nie śpi).

Do góry