reklama
ewelinka12
Fanka BB :)
czy macie jakis sposob na osikane plecy? uzywam pampersow i czesto sie zdarza ze pampers suchy a plecy osikane, mam juz 2 bo 1 byly male i zapinam je zeby wysoko byly na plecach i ciasno z przodu ale nie pomaga, myslalam ze jak pepek odpadnie i nie bede juz ich zaginac to pomoze ale pepek odpadl a tu plecy nadal osikane
weronika.m
Zaciekawiona BB
hej kobietki,to znowu ja po długim czasie milczenia. ewelinka12 co do pampersów to Gabrynia miała dokładnie tak samo,plecy mokre pampers suchy... teraz używamy dady2 i jestem zadowolona z nich,chociaż byłam wczoraj kupić i mi powiedzieli że nie ma i że nie będzie już ich..i nie wiem jakich teraz będziemy używać?
Wczoraj byłyśmy się też szczepić i mój małżon bardziej się stresował niż ja..chciał uciekać z małą bo stwierdził że jest za malutka i nikt jej pupci kłuć nie będzie kupiliśmy jej 6w1 i rotawirusy co razem nas wyszło 360zł i nie żałuję bo strasznie było mi jej szkoda płakała okropnie a co dopiero by było przy 3kłuciach...:-( cały dzień przespała ale w nocy strasznie marudziła i 37,6 stopni miała i całą noc przespała przytulona do swoich "kochanych cycusiów" ;-)
Wczoraj byłyśmy się też szczepić i mój małżon bardziej się stresował niż ja..chciał uciekać z małą bo stwierdził że jest za malutka i nikt jej pupci kłuć nie będzie kupiliśmy jej 6w1 i rotawirusy co razem nas wyszło 360zł i nie żałuję bo strasznie było mi jej szkoda płakała okropnie a co dopiero by było przy 3kłuciach...:-( cały dzień przespała ale w nocy strasznie marudziła i 37,6 stopni miała i całą noc przespała przytulona do swoich "kochanych cycusiów" ;-)
weronika.m jak to nie bedzie dady???? dopiero co kupilam megapake w promocji
ja szczepie standardowo, bo u mnie nawet lekarz swojego dziecka nie szczepil innnymi.
przyznac się kto podmienil mi dziecko?? straszna maruda sie zrobila. jak zaczela wczoraj wieczorem tak dzisiaj rano nie dala mi dp lazienki wyjsc i musialam ja ze soba w lezaczku wziać i patrzyla jak mama sie pindruje
z osikanymi plecami nie pomoge, bo moja trafia w pampersa
ja szczepie standardowo, bo u mnie nawet lekarz swojego dziecka nie szczepil innnymi.
przyznac się kto podmienil mi dziecko?? straszna maruda sie zrobila. jak zaczela wczoraj wieczorem tak dzisiaj rano nie dala mi dp lazienki wyjsc i musialam ja ze soba w lezaczku wziać i patrzyla jak mama sie pindruje
z osikanymi plecami nie pomoge, bo moja trafia w pampersa
weronika.m
Zaciekawiona BB
Jagoda no też się zdziwiłam a ona mi odpowiedzieć nie umiała dlaczego nie będzie,dziś pojadę do drugiej biedronki może tam mnie uratują albo poprostu może im akurat 2 nie szły? ja z moją przylepą też muszę czasem wszędzie chodzić tylko z tatusiem jest grzeczna i się słucha
Wczoraj było wszystko ok z malutka a dziś Gabryśka ma zapchany nos i nie wiem czy może to od ulewania? i troszkę mi kaszle..albo już jestem przewrażliwiona albo coś ją bierze... bo to raczej nie możliwe że to po szczepieniu takie objawy? jestem zielona więc się Was mamusie radze ;-)
Wczoraj było wszystko ok z malutka a dziś Gabryśka ma zapchany nos i nie wiem czy może to od ulewania? i troszkę mi kaszle..albo już jestem przewrażliwiona albo coś ją bierze... bo to raczej nie możliwe że to po szczepieniu takie objawy? jestem zielona więc się Was mamusie radze ;-)
hej,
ewelinka, mój czasem też się obsikuje, tylko że wali na bok . nie wiem jak temu zaradzić
co do szczepień, to będziemy szczepić skojarzonymi tymi 5 w jednym i dodatkowo rotawirusy na początek, z pneumokokami na razie się wstrzymamy i pewnie dopiero przed przedszkolem damy tą 1 dawkę. Tak zrobiłam przy starszej córce.
weronika, jak to ma nie być dady?? ja używam ją na zmianę z pampersami
kamu, to grzeczną masz córcię
MadziaSek, jak u was katar? U nas już 8 dzień :/. Na szczę ście gile już białe a nie żółte
ewelinka, mój czasem też się obsikuje, tylko że wali na bok . nie wiem jak temu zaradzić
co do szczepień, to będziemy szczepić skojarzonymi tymi 5 w jednym i dodatkowo rotawirusy na początek, z pneumokokami na razie się wstrzymamy i pewnie dopiero przed przedszkolem damy tą 1 dawkę. Tak zrobiłam przy starszej córce.
weronika, jak to ma nie być dady?? ja używam ją na zmianę z pampersami
kamu, to grzeczną masz córcię
MadziaSek, jak u was katar? U nas już 8 dzień :/. Na szczę ście gile już białe a nie żółte
Aurelia250
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Ja też jestem zaniepokojona sprawą tej Dady, to chyba musi być jakaś pomyłka. Oby była.
Ja też jestem zaniepokojona sprawą tej Dady, to chyba musi być jakaś pomyłka. Oby była.
reklama
Czesc,
Jak dady nie bedzie to pozostanie nam babydream z rosmana
Ewelinka moj nie obsikuje pleckow, uzywam pampersy 2 tak wiec nie pomoge.
Ewuncia u mnie 3 dzien i wyciagam teraz zielone gile !!!
maly to dzielnie znosi
dziewczyny poleccie dobry infalator z kilkoma koncowkami i maseczkami, musze cos kupic i nie wiem co, siostra ma Soho, ale tylko jej opinie znam ;-)
i czy w taka pogode wietrzycie dzieciaczk???
Jak dady nie bedzie to pozostanie nam babydream z rosmana
Ewelinka moj nie obsikuje pleckow, uzywam pampersy 2 tak wiec nie pomoge.
Ewuncia u mnie 3 dzien i wyciagam teraz zielone gile !!!
maly to dzielnie znosi
dziewczyny poleccie dobry infalator z kilkoma koncowkami i maseczkami, musze cos kupic i nie wiem co, siostra ma Soho, ale tylko jej opinie znam ;-)
i czy w taka pogode wietrzycie dzieciaczk???