reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej :-)
U nas upałów ciąg dalszy.. już mam po woli dosyć..

Taka j., nawet nie wiesz jak Cię rozumiem ! ja dzisiaj w nocy myślałam że zwariuję.. najpierw nie potrafiłam zasnąć przez te ciepło, a później budziłam się co godzinę oblana potem z mokrymi włosami:szok: a dzisiaj powtórka z rozrywki także pewnie znowu nieprzespana noc..:-(

Madziasek, trzymam kciuki za KTG i wizytę ! Daj potem znać co tam słychać u maleństwa !!:-) i uważaj na siebie w te upały ;-)

Ja muszę się zabrać za ogarnięcie mieszkania.. bo w sobotę nic nie zrobiłam przez ten wypad na działkę.. mam nadzieję, że dam radę bo już się gorąco robi..

reklama
Basia ja się czuję okropnie, aż się zastanawiam czy wszystko w porządku, niedobrze mi jest, nie wiem, zjadłam jajecznicę i trochę się boję czy te jajka były ok, niewyspana do tego jestem, mały się wypina mocno, ledwo stoję, jeszcze po tą wyprawkę do synka muszę jechać i nie wiem jak dam radę. Jestem ledwo żywa.

Cześć
U nas w nocy było też tak gorąco,że w końcu włączyłam wentylator , bo inaczej nie dało się spać. Cały czas jest włączony i tylko lekka ochłoda. Koleżance pożyczyłam drugi wentylator , ale muszę odebrać, bo u młodego w pokoju to jest sauna, też będę musiała mu włączyć. Marzy mi się klimatyzacja, może w przyszłym roku zamontujemy taką na stałe. Sąsiedzi mają i rewelacja. Koleżanka też zamontowała i naprawdę bajka, można z domu nie wychodzić.
Basia odpoczywaj a nie mieszkanie w ten ukrop będziesz sprzątać.
Ja czekam na siostrę, ma być tak za godzinę i jedziemy na cały dzień na działkę. Tam to co rusz wchodzimy do basenu, woda już się nie ładna zrobiła, ale przynajmniej jest ciepła.
taka j. zrób sobie letnią kąpiel, dużo wody pijesz??ja ostatnio jakoś tak mniej piłam w ciągu dnia i też się źle czułam , może poczujesz się lepiej. Może odpuść sobie te zakupy, jak się źle czujesz, bo jeszcze gdzie zasłabniejsz

Quince ODEZWIJ SIĘ

Ostatnia edycja:
Czesc :-D
wlasnie wciagnelam sniadanko, zaraz bede odpoczywac bo nawet jedzenie meczy w taki upal!

Taka j Basia ja tez sie mordowalam dzisiaj w nocy :wściekła/y:

Basiu Ty tez uwazaj na siebie ;-)

Hmmmm musze tez poogarniac, poprac, nogi wydepilowac i paznokcie pomalowac
A tak mi sie nie chce....

Kamu w taki upal na dzialke:szok: ja nie dalabym rady!

milego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Witam i dołączam do wszystkich sponiewieranych przez upał ;-). Też niestety ledwo żyję a prognoza pogody nie jest optymistyczna: zapowiadają upały do 38 stopni :/. Noc była okropna i dla mnie .Praktycznie przysypiałam na pół godziny i pobudka, taki swar :/.
Dobrze,że choć skurcze nie męczyły.

Trzymajcie się, dziewczyny!!

Kamu ciągnę matkę ze sobą właśnie na te zakupy bo się boję sama. Też bym chciała klimę ale boję się wiecznych chorób przez nią.

Ja się nie znam tylko wszyscy straszą, że się ciągle przeziębionym jest ale spałoby mi się dzisiaj na pewno lepiej, no ale to też spory koszt niestety :/

reklama
MadziaSek jadę na działkę, bo tak sporo cienie jest, wczoraj wymoczyłam się tak długo w basenie,że opuchlizna z palców momentalnie mi zeszła, a w domu to zaduch straszny. Tam mam możliwość co chwilę się schłodzić, no i Maks tam szaleje cały czas w wodzie:-)

Do góry