reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Madziasek oczyszczanie następuje raczej kilka dni przed porodem.

Taka.J współczuje Ci sytuacji, naprawdę nieciekawa. Gratuluje suwaczka

Quincy współczuje Ci, że poród się nie posuwa, a nie możesz trochę pochodzić, żeby przyspieszyć? Ja bym chyba wolała być w domu i czekać aż się akcja rozwinie

A i polecam bo właśnie czytam – Anna Jankowska – „Jak przeżyć ciąże i pierwszy rok życia dziecka” fajnie napisane.

reklama
Witam!!!
Byłam dziś na wizycie i zanim przyszedł gin,to położna już mi skierowanie do szpitala wypisała.Moje dziecię się mało rusza i być może powodem jest to,że jest duże(na jej oko 4 kg na bank:szok:) ale mówiła,że trzeba to sprawdzić.Bo może tak być,że łożysko się zestarzało i będzie trzeba dziecko wyciągać lub jakieś inne komplikacje...Miałam też podwyższone ciśnienie(150/100).Pojadę to zobaczę co będzie dalej...Mam nadzieję,że wyjdę już z dzieckiem na rękach ale się okaże.Na takim etapie to się wkurzę jak mnie do domu jeszcze puszczą w dwupaku...Położna ma mieć nockę na porodówce i mówiła,że do mnie zajdzie.Jeśli nie uda mi się połączyć przez wi-fi na tel to będę pisać do Ewelinki.Także pozdrawiam Was i trzymajcie kciuki.
Quincy- też się tam trzymaj i nie daj się!!!Też już mogliby Ci w końcu pomóc.Ja mam skurcze nieregularne ale nic mnie to nie boli jednak domyślam się jak Ty się męczysz i współczuję...
Gin już mnie nie badał,dopiero w szpitalu przy przyjęciu czeka mnie ta przyjemność.A jestem ciekawa czy rozwarcie coś ruszyło...Do usłyszenia potem:-)

Dolaresr kciuki zacisniete ;-)
wszystko bedzie dobrze, koniecznie daj znac co z Wami!!!

kurcze moj Babelek tez malo sie rusza, glownie sie rozpycha, od czasu do czasu cos tam powypycha... Oby do poniedzialku bo mam wizyte i sie dowiem ile moj dzidzius wazy!
jutro mam szkole to podpytam polozna czy w moim brzuszku tak na jej oko siedzi jakis duzy krasnal ;-) musze sobie meliski zaparzyc...

JEST POSTEP !
Mam 3 cm, wpakowali we mnie trzy czopki rozkurczowe, ze niby na rozwarcie.
Brzuch boli, ale nie jest zle.
Jak jutro nic sie nie wydarzy i dalej bedzie tak wolny postep to podobno rozwaza oksy.
Jest dla mnie nadzieja.;)

Mysiolek muszę być bardziej asertywna, to na pewno, męża ciężko będzie przekonać bo on jest przy mnie taki mądry co to on nie powie a potem jak zwykle im się poddaje ale będę nad nim pracować.

Quincy już mi brak słów, nie wiem co Ci napisać. Oni Ci nic nie podawają na to, żeby to rozwarcie się zrobiło? O widzę, że nareszcie się ruszyło, namęczysz się biedna ale nagroda czeka niesamowita, zapomnisz o wszystkim w mig!

Doriq a wiesz, że nie wiem czy trzeba taką zgodę, hmmm. Już blisko coraz bliżej, fajnie, że trafiłaś na położną, która Ci pasuje!

Dolaresr kciuki zaciśnięte!! Wracaj tylko z dzidziusiem :)

Quincy, ale to trwa strasznie długo.Mam nadzieję,że akcja nabierze rozpędu.
Ja już wróciłam z działki pogoda dziś była taka nijaka, na szczęście wyszło wreszcie słońce, to wyciągnę męża na spacer.

Maciejka masz już 3cm rozwarcia? Szczęściaro, pójdzie szybciej ;)

Ale mój mąż ma humor :/

reklama
Do góry