reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

No tak, ale chyba jeszcze ten tydzień wytrzymasz a potem to już w sumie donoszona ciąża a przynajmniej nie będziesz się tyle męczyć podczas porodu ;)

reklama
Dolaresr, trzymam kciuki !! informuj nas ;)

Quincy, wreszcie jakieś pozytywne wieści !!

Madziasek, mój w sumie w dzień też najczęściej się rozpycha :) w nocy kopie i mnie boksuje ale przeważnie albo w jeden bok albo w drugi w zależności jak się obróci ;) z Twoim maluszkiem pewnie wszystko ok tylko ma już za malutki domek na harce :)

Super wieści, że Shisha już urodziła ! :-)

Dziewczyny, pisze z ipada wiec od razu przepraszam za bledy;-)
dziekuje za wszystkie Wasze gratulacje.
mala poprawka, maly wazy 4040g, a nie jak pisalam Madzi 4400g. Z mieszaniny stresu i emocji wszystko mi sie pokickalo:-p
jak wszystko dobrze pojdzie to w niedziele wracamy z synkiem do domu.
pozdrawiamy:tak:

Dolaresr trzymam za Ciebie kciuki, daj znać jak coś będziesz wiedziała.

Quincy super, że już jest postęp. Trzymam kciuki, żeby się wreszcie ruszyło.

Shisha super, dużego masz synka, jak będziesz mogła zamieść jakieś zdjęcia malucha. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze po cc. Ucałuj swojego synka i gratulacje również dla świeżo upieczonego taty

Maciejka 3 cm :szok:
a jakies konkretne skurcze juz masz?

Shisha dzieki za poprawke :-D
Czekamy na foteczke...

Basia oby to byla kwestia malej ilosci miejsca ;-)

reklama
Ale sobie z mężem zrobiliśmy "śmieciową" kolację:-) kupiliśmy mięso na chamburgery, bułki , warzywa i sosy, aż miło. Nie pamiętam kiedy jadłam takie dobre, a może tak smakowały bo tak dawno nie jedliśmy

Do góry