Madziasek to niech on sobie krzyczy a Ty w tym czasie może masz możliwość puszczenia sobie telewizora albo coś? Wiesz, pokazać mu "a krzycz sobie, na mnie to wrażenia nie robi" i z obojętną miną oglądać czy czytać coś. Próbowałaś kiedyś tak zrobić? Bo ciekawe jak by zareagował.
Ja nie miałam badań ani na HIV ani na cytomegalię ani toksoplazmozę. Na tokso robiłam sobie w pierwszej ciąży sama od siebie, wyszło ok (miałam wtedy zwierzątko w domu i kontakt z odchodami), teraz jakoś nie zrobiłam a ten też mi nic nie zalecił.
Modlicha wizytę masz JUŻ w środę
ja muszę czekać aż to 22 lipca :/ Też jestem ciekawa czy w takim razie obrócił Ci się maluszek, może dzisiaj już będziesz czuła go jak wcześniej.
W ogóle to jestem ciekawa wizyt Was wszystkich, w przyszłym tygodniu trochę ich będzie!
Shisha nie bardzo zrozumiałam czy dzidziuś teraz już ma wagę 3650 gram czy taką przepowiedzieli Ci na ten ostatni tydzień? Przypuszczam, że chodzi o to pierwsze, nie wiem jak jest u Was, to na pewno zależy od lekarza, do którego się chodzi, mój by nie wywoływał ale mój jest zwolennikiem chodzenia w ciąży rok cały a są lekarze, z którymi da się gadać inaczej, aczkolwiek musisz pamiętać, że USG często się myli odnośnie wagi dziecka, mnie w pierwszej ciąży lekarz powiedział ile waży dziecko i potem się urodziło 500 gram szczuplejsze!
Dzisiaj mąż miał budzik na godzinę później więc ja też godzinę później wstałam, zawsze mnie ten jego budzik budzi i potem nie umiem zasnąć.
Tak się chwaliłam tym, że nie mam żadnych bóli ani nic i wczoraj miałam takie okresowe ale bardzo delikatne, jak na 3 dni przed okresem, takie ledwo zauważalne ale często-nieregularnie, co 3-5-7 minut, różnie, wystraszyłam się, znalazłam jakąś torbę i spakowałam co mi przyszło do głowy i co mam i torba leży, niech leży. Jeszcze z 3 tygodnie niech sobie leży.
Basia dziś mnie ubiegłaś faktycznie, no ale ja już spać nie pójdę