reklama
uff.. dziewczyny wreszcie uprasowałam wszystkie ubranka i poukładałam do komody !! normalnie jestem z siebie dumna ! haha ale teraz trochę plecy mnie bolą ;/
Ja też się golę na ślepo, a ostatnio jak do lekarza szłam to właśnie z lusterkiem w wannie siedziałam
Taka j., nam o tym mówiła na szkole rodzenia ale wzoru niestety nie przesłała chodzi o to jakbyś chciała żeby poród przebiegał, możesz tam np. napisać, że nie zgadzasz się na nacięcie krocza itd.. u nas to wątpię czy ktoś zwróci na to uwagę ;p chociaż położna na szkole rodzenia mówiła, że warto sobie taki plan zrobić i dać im do podpisu.. bo wtedy jakby odpukać coś zrobili co nie mieli, a się podpisali to będą mieli problemy jak byś się uparła i swoich praw dochodziła to się nie wyprą
Ja też się golę na ślepo, a ostatnio jak do lekarza szłam to właśnie z lusterkiem w wannie siedziałam
Taka j., nam o tym mówiła na szkole rodzenia ale wzoru niestety nie przesłała chodzi o to jakbyś chciała żeby poród przebiegał, możesz tam np. napisać, że nie zgadzasz się na nacięcie krocza itd.. u nas to wątpię czy ktoś zwróci na to uwagę ;p chociaż położna na szkole rodzenia mówiła, że warto sobie taki plan zrobić i dać im do podpisu.. bo wtedy jakby odpukać coś zrobili co nie mieli, a się podpisali to będą mieli problemy jak byś się uparła i swoich praw dochodziła to się nie wyprą
Maciejkaa
Fanka BB :)
Ja do szpitala biorę rozpinana koszule
(Do porodu szpital daje)
Papcie szlafrok podpaski stanik - żeby koszuli nie brudzić a wkładek typowych nie mam bo drogie są. Będę wkładać zamiast nich tak jak przy synku te duże płatki kosmetyczne :*
Pokłady na łóżko
Majtki
Kosmetyki
Ręczniki
Maść do piersi i laktator
A do dziecka
Pampersy
Chusteczki
Maść do pupy
Ubranka oni dają tzn ubierają w szpitalne.
Tylko na wyjście trzeba przynieść
;-)
(Do porodu szpital daje)
Papcie szlafrok podpaski stanik - żeby koszuli nie brudzić a wkładek typowych nie mam bo drogie są. Będę wkładać zamiast nich tak jak przy synku te duże płatki kosmetyczne :*
Pokłady na łóżko
Majtki
Kosmetyki
Ręczniki
Maść do piersi i laktator
A do dziecka
Pampersy
Chusteczki
Maść do pupy
Ubranka oni dają tzn ubierają w szpitalne.
Tylko na wyjście trzeba przynieść
;-)
Taka- no tak jak basia wspomniala o tym planie porodu, ja jeszcze nie mam ale chce mieć - ktos tu mowil.ze na str rodzic po ludzku jest wzór czy coś
Maciejkaa- ponoć w rossmanie sa tanie wkladki laktacyjne
Basia - ehh.mnie jutroprasowanie czeka aż.mnie.plecy bolą na sama.myśl ;/ ps. A kupilas te naklejki na ścianę?! Jak kupisz to się pochwal!!
Maciejkaa- ponoć w rossmanie sa tanie wkladki laktacyjne
Basia - ehh.mnie jutroprasowanie czeka aż.mnie.plecy bolą na sama.myśl ;/ ps. A kupilas te naklejki na ścianę?! Jak kupisz to się pochwal!!
Maciejkaa
Fanka BB :)
Aha, to ja nie bardzo w to wierzę, potem to taki żywioł jest, że się na nic nie patrzy
Otóż to hehe
Miciurka ja pisalam o planie na stronie rodzic po ludzku ;-) jest bardzo fajny i ma wszystkie informacje!
Maciejka tak piore biale oddzielnie, zawsze pralam nawet dla siebie, a dla malucha mam sporo takich rzeczy
dzisiaj na szkole rodzenia zaczelysmy cwiczenia, bylo tez o pologu
Maciejka tak piore biale oddzielnie, zawsze pralam nawet dla siebie, a dla malucha mam sporo takich rzeczy
dzisiaj na szkole rodzenia zaczelysmy cwiczenia, bylo tez o pologu
Ja właśnie wróciłam byłam nakarmić kotkę siostry Biedna nic chyba nie zjadła od ich wczorajszego wyjazdu.. w kuwecie też pusto hm.. żal mi jej ale mąż nie pozwala mi jej do nas zabrać przynajmniej zjadła trochę przy mnie i napiła się wody cwaniara pije tylko wodę prosto z kranu, a w misce ma pełno..
Miciurka, jeszcze nie kupiłam bo nie mam na razie koncepcji jakie i ile ;P sowy mi się podobają najpierw muszę powiesić obrazki, które kupiliśmy w ikei
Ja też tego planu porodu chyba nie będę robić bo jest mi wszystko jedno byle urodzić zdrowego malucha..
Madziasek, fajnie jak sobie ćwiczycie na szkole rodzenia u mnie też były ale ja chodziłam tylko na teorię bo przez mój puls wolałam nie ryzykować..
Ja też białe i kolorowe prałam osobno
Miciurka, jeszcze nie kupiłam bo nie mam na razie koncepcji jakie i ile ;P sowy mi się podobają najpierw muszę powiesić obrazki, które kupiliśmy w ikei
Ja też tego planu porodu chyba nie będę robić bo jest mi wszystko jedno byle urodzić zdrowego malucha..
Madziasek, fajnie jak sobie ćwiczycie na szkole rodzenia u mnie też były ale ja chodziłam tylko na teorię bo przez mój puls wolałam nie ryzykować..
Ja też białe i kolorowe prałam osobno
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
bo jest mi wszystko jedno byle urodzić zdrowego malucha..
kwintesencja
reklama
Właśnie zjadłam prawie całe pudełko lodów kit kat jedyne 400ml ;P
Nie wiem co się dzieje, ale ja jem i jem.. Wczoraj obudziłam się o 3 rano i tak mnie ssało, że musiałam suchą kromkę chleba wsunąć, żeby zasnąć ..
powiedzcie, że nie jestem w tym jedzeniu sama
W ogóle macie czasami wrażenie, że drętwieją wam ręce ? ale całe, nie tylko dłonie.. mnie się to czasami zdarza.. Nie wspomnę już o nogach.. jak jakiś czas kucam np ostatnio jak w h&m oglądałam dziecięce ciuszki, które były bardzo nisko to później wstać nie umiałam, nogi jak z waty..
Nie wiem co się dzieje, ale ja jem i jem.. Wczoraj obudziłam się o 3 rano i tak mnie ssało, że musiałam suchą kromkę chleba wsunąć, żeby zasnąć ..
powiedzcie, że nie jestem w tym jedzeniu sama
W ogóle macie czasami wrażenie, że drętwieją wam ręce ? ale całe, nie tylko dłonie.. mnie się to czasami zdarza.. Nie wspomnę już o nogach.. jak jakiś czas kucam np ostatnio jak w h&m oglądałam dziecięce ciuszki, które były bardzo nisko to później wstać nie umiałam, nogi jak z waty..