reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Iza - dziękuję za reakcję w sprawie dlaczego. Jej komentarze możesz zostawić lub nie , jest mi to obojętne.

Swoją drogą dawno nie widziałam Cię aktywnej na forum, co słychać ?

reklama
ojej dziewczyny ale gorąco i duszno, ledwie żyję, musiałam sobie drzemkę strzelić w ciągu dnia bo jakaś taka oklapła byłam :rofl2:

pomalutku zabieram się za plan porodu, czy któraś z Was też będzie pisać?

Ej, no nie mogę...
też tu nie wchodzę za często, ale poczytałam sobie kilka ostatnich stron teraz i nie mogę się nie odezwać.

Quincy, nie daj się zdołować. Co to kogo obchodzi, z kim Ty do łóżka chodzisz? To wyłącznie TWOJA sprawa. Z tego co piszesz my widzimy, że jesteś odpowiedzialna i bardzo się starasz sprostać pogodzeniu szkoły i ciąży - i jak na dziewczynę w Twoim wieku świetnie Ci to wychodzi!

Dla mnie wszystkie posty 'dlaczego' zostały napisane wyłącznie dla zaczepki i nawet się chyba domyślam, kto za tym stoi. I nawet nie będę tego komentować, bo szkoda mojego czasu.

Nie przejmuj się, Quincy!

Ostatnia edycja:
Kurcze, chwilę mnie nie ma na forum, a tu takie cos! Nie wierze!
Kazdy moze popełnić błąd, ale nie kazdy umie wziąć odpowiedzialność za swoje czyny. Quincy jak widać umie!

dlaczego, a tak przy okazji, twój nick to na cześć popularnego programu polsatu? Buhahaha

Miciurka to u ciebie też taka wspaniała opieką medyczną jak u mnie. Czarodziejki położne macaja brzuch i wszystko wiedzą.

MadziaSek ja będę pisać plan w weekend.

Miciurka no zdarza mi się coś takiego, takie nieprzyjemne troche ale pewnie po ciąży przejdzie.

Burza trwa odkąd Wam napisałam. Pada, leje i przyjemnie wieje.
Ciasto upieczone dojrzewa w piekarniku. Kruche z budyniową pianką i truskawkami. Zaraz na jakieś zakupy z mężem skoczymy i dzień zakończony. A jutro inwazja teściów ;-)

A mnie brzuch ciśnie, w sensie, nie byłam znowu w ubikacji przez 6 dni i ja już tego nienawidzę, nie wiem jak dam radę jeszcze te 8 tygodni wytrzymać :(

reklama
Miciurka ponoc na stronie fundacji rodzic po ludzku jest fajny wzor planu ;-)

Taka j. Wspolczuje problemow zaparciowych :-(

Saguaro u mnie jedna burza z gradobiciem przeszla, szykuje sie druga, uffff jak fajnie przyjemnie sie zrobilo :-D

Do góry