witam po kilkudniowej nieobecności;-)
Pamiętacie nas jeszcze?
Nareszcie mamy wiosnę
od poniedziałku uskuteczniamy z Emilką dwa spacerki dziennie - rano 3 godz, popołudniu 1,5 - 2 godz
:-)
Do tego wzięłam się za wiosenno-świąteczne porządki i na nic innego czasu brak
Po sobotnim umyciu wszystkich okien i powieszeniu firanek kręgosłup zaczął dawać mi we znaki
ale mam nadzieję że jakoś to przetrzymam
U Emilki ząbków nadal brak, spanie nocne ok, drzemki w dzień aż jedna na porannym spacerze, uczulenie nie wróciło i jakoś leci dzień za dniem bez większych zmian
Do tego zaczęła sobie śpiewać "lalalallala" i nawet na spacerku podśpiewuje;-)
i wszyscy zwracają na nią uwagę;-)
sierpniowamama gratulujemy kolejnego zębola i samodzielnego zasypiania
Emilka też się trochę opaliła na buźce ale zaczerwienień nie ma tylko ładna opalenizna, najśmieszniejsza bo na pół czoła od czapki
:-) a co do bólu to mam nadzieje że szybko minie i że to nic poważnego, ale może warto się przejść do ginka tak dla świętego spokoju?
A przy poprzednich miesiączkach było ok?
mamcia i jak tam z jedzonkiem? synek zaczął jeść coś oprócz mleczka?;-)
Madlen moja Emi też zasypia w różnych pozach, a najczęściej dokładnie tak jak piszesz na boczku z nogami zwisającymi między szczebelkami
Nikaa współczuję tej diagnozy:-( trzymam kciuki aby na prywatnych wizytach nie potwierdzili tego
nie wyobrażam sobie co Oliwka by przeżywała a Ty razem z nią gdyby teraz miała nosić rozwórkę:-
baffled: Niestety nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia i każda z nas się o tym przekonała że jak nie zapłacisz to mają zupełną olewkę
naszczęście zdarzają się wyjątki i lekarze z powołania
ale ja swoje musiałam przejść żeby na takich trafić:-(
Mstrugala u nas od tygodnia piękna pogoda i Emilkę ubieram na spacer w pajacyka na to spodenki, buciki, bluza polarowa z kapturkiem a jak silny wiaterek to jeszcze cienka czapeczka - i już niczym nie przykrywam;-)
dobrze że uporałaś się z komputerem po rozrabianiu Majki
a o policji jak i służbie zdrowia szkoda gadać
niby ma to byc dla ludzi i opłacane jest z podatków ale teoria sobie a praktyka sobie
Ufff... nadrobiłam, myślałam że będzie gorzej ale widzę że odkąd ładna pogoda to nie tylko ja zaniedbuję forum;-)
Postaram się być już na bieżąco bo porządki zmierzają do końca
Życzę spokojnych nocek