reklama
ale super :-):-):-) no pochwal się ile dałaś bo też jestem ciekawano to może teraz mi wyjdzie
a to ostatni zakup
o udało się:-)
Dziewczyny jak to jest w końcu z tym nocnikiem? jest inny dla chłopca a inny dla dziewczynki??? Bo ja szukałam w sklepie i nie było rozgraniczenia , więc jak ma wyglądać ten dla chłopca mi się wydawało że to taki bardziej podłużny ale w Smyk-u takich nie było. były takie fajne z kaczuszką zwykłe albo z kubusiem puchatkiem z pozytywką, bo ja nie chcę takiego zbajerownego, ma być w miarę prosty ewentualnie ta pozytywka mogła by być.
A może byście wkleiły link z nocniczkiem jaki wy macie ??????
A może byście wkleiły link z nocniczkiem jaki wy macie ??????
Ja ma taki zwyczajny żółciutki nocniczek bez bajerów
mm2s-- NOCNIK Z KACZUSZKĄ - RÓŻNE KOLORY OT0331 (376856155) - Aukcje internetowe Allegro
a mały go olewa... i nie tylko....
mm2s-- NOCNIK Z KACZUSZKĄ - RÓŻNE KOLORY OT0331 (376856155) - Aukcje internetowe Allegro
a mały go olewa... i nie tylko....
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
I to jest na bank dla chłopca. Ja kupiłam taki Nocnik DISNEY z pozytywką NAJTANIEJ!! wys.8,00zł (380003541) - Aukcje internetowe Allegro
i to jest dziewczęcy (wg mojej teściowej), może tak,ale w tą kaczuszkę dupka mu wpadała za głęboko. Później kupię większy i tyle.
i to jest dziewczęcy (wg mojej teściowej), może tak,ale w tą kaczuszkę dupka mu wpadała za głęboko. Później kupię większy i tyle.
Ja ma taki zwyczajny żółciutki nocniczek bez bajerów
Właśnie takie były w Smyk-u identyczne mówicie że dobre dla chłopców to jutro mu kupię:-) bo mi się wydawało że dla chłopców musi być taki wydłużony kiedyś takie widziałam ale nie mam pojęcia gdzie, i dlatego nie kupiłam ale jutro się wybiorę.I to jest na bank dla chłopca. Ja kupiłam taki Nocnik DISNEY z pozytywką NAJTANIEJ!! wys.8,00zł (380003541) - Aukcje internetowe Allegro
.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Klavell, mi się najbardziej podobają te tradycyjne: 2 i 4.
reklama