reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Dziewczyny w szczególności mamy chłopców potrzebuję kupić coś ładnego na poprawiny wesela potem przydałoby się na roczek a i chrzściny w rodzinie się szykują. Widziałyście gdzieś coś fajnego? Może jakiś link wrzucicie ? Albo w jakimś sklepie coś widziałyście???? Pomocy.
Jednak mamy dziewczynek mają łatwiej bo kiecek dla małych dam wszędzie jest pełno:happy: a co z malymi mężczyznami????

Halo mamy chłopców proszę polecić mi jakiś sklep z fajnymi ciuszkami na wielkie wyjścia dla naszych małych mężczyzn ??????????Bo nie dam spokoju :-p:-D:-D:-D:-D

Halo mamy chłopców proszę polecić mi jakiś sklep z fajnymi ciuszkami na wielkie wyjścia dla naszych małych mężczyzn ??????????Bo nie dam spokoju :-p:-D:-D:-D:-D
Chyba na roczkowym wątku wkleiłam linka z fajnym kpl. też szukam czegoś fajnego,bo 30 mamy wesele na które Mateusz jest zaproszony,ale takich spodenek "kantowych" nigdzie nie ma. W sklepach też szukałam. Chyba zostaje nam kompletowanie koszuli z jakimiś fajnymi, delikatnymi bojówkami,bo tylko takie spodnie są z materiałów na naszych chłopaków:baffled:

Przeszłam dzisiaj całą galerię handlową byłam w Smyku H&M C&A 5*10*15 i paru innych i co nicccccc kompletnie nic fajnego nie znalazłam nawet regały dla chłopców jakieś ograniczone tylko kilka za to dla dziewczynek dużo dużo dużo wszędzie dużo a chłopcy to co ?????????buuuuuu :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja jak wchodze do takich sklepow (zwlaszcza do smyka) to mam wrazenie, ze tam wszystko rozowe jest :wściekła/y:.
jesli moge ci cos doradzic to odwiedz niefirmowe sklepy. w tych "na miescie" jak nic nie znajdziesz to ci cos przywioza na zamowienie. no i ja bym odwiedzila jeszcze ciucholandy. tam czesto mozna znalezc wlasnie ciuszki na specjalne okazje za pare groszy.

Do góry