reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

klavell wszystkie te wózeczki są super:tak::tak::tak: nie dziiwie sie ze macie problem z wyborem:-D
mi sie najbardziej podoba ten w starodawnym stylu nr 4, jest rozbrajający:-):-)

reklama
Ano, szkoda. Zwłaszcza, że chyba nigdy nad morze nie pojedziemy, bo mąż nie lubi, woli góry.
Jak Ty lubisz morze, to musicie iśc na kompromis. jednego roku góry a drugiego morze.;-)

Klavel uwierz matce, która ma juz starsza dziewczynkę, dla hanifki najlepszy będzie wózek 1 lub ten drewniany. Pamietaj dzieciaczkom podobają się rzeczy całkieem inne niz ich rodzicom. No i praktyczniejsze i bezpieczniejsze są. Moje zdanie i doświadczenie za mna przemawia.:tak:

Klavell - te koszykowe sa sliczne:-)
A ja namawiam was, jesli ktoras ma dostep, do zakupu sandalkow z prawdziwej skory firmy Cococlub. Sa dostepne w Smyku, w rozmiarach 19-20-21, mieciukie w kolorze bezowym i granatowym. Podeszwa jest miekka tak wiec maluch moze smialo cwiczyc pierwsze kroki, przed prawdziwym chodzeniem. Cena 19,90!

Słodziutkie jutro zobaczę czy u nas w Smyku są:tak::tak: dzięki

Klaviel - te koszykowe to wczesniej czy pozniej cos sie odlamie, bedzie sie Hani kaleczyla a Ty bedziesz zadzierac rajstopy :) Do mnie najbardziej ten ostatni przemawia, bo stabilny, jak pchaczek, latwy dostep do lali.

klavell - nie wiem jakiej wysokości są te wózki bo to bardzo istotne.:tak: Moja córka na roczek dostał podobny do tego 1 rączka była akurat do jej wzrostu i bardzo długo się nim bawiła mimo tego, że później kupiliśmy drugi wyższy:-D
Zgadzam się z Carioca, że najstabilniej wygląda ostatni a koszyczkowe są cudne, szczególnie ten z wywijaną rączką, ale chyba dla większej dziewczynki.
I jeszcze jedno to co nam sie podoba najbardziej nie zawsze jest w guście dziecka i najprawdopodobniej Hani najlepiej przypadnie do gustu właśnie ten pchacz

reklama
o kurcze u nas to teściowa zabukowała sobie wózeczek na roczek no i muszę poiedzieć wszystkim żeby mała nie miała 2 jak u mojej koleżanki i chrzestna i babcia małego kupili rowerki takie do sterowania hehehehe

Do góry