reklama
AsiaKC
Just mama
Ja bym wzięła 3 i 4 :-) Najbardziej mi się podoba 3ka
Ale! Chciałąm napisać, że mój Łukasz niezawielki a ostatnio (w carrefourze) kupiłam mu czapkę obw 47 cm. 45 była za mała... Faktem jest też ze mamy w domu fajną czapkę 46 i jest troszkę za duża ale z tymi rozmiarami to jest baaardzo różnie :?
Ale! Chciałąm napisać, że mój Łukasz niezawielki a ostatnio (w carrefourze) kupiłam mu czapkę obw 47 cm. 45 była za mała... Faktem jest też ze mamy w domu fajną czapkę 46 i jest troszkę za duża ale z tymi rozmiarami to jest baaardzo różnie :?
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
No to my sie pochwalimy co mamusia wypatrzyla w lumpeksie (nadal nie moge oprzec sie checi zagladania do tego rodzaju sklepow) ale i w coccodrillo i w sklepiku dla dzieci nieopodal mojego domku co jest bardzo zle dla mojego portfela
Sukieneczka na lato w zestawie z kapelusikiem pasuje na dlugo
To kilka bluzeczke i rampers z ciucholandu
To juz Coccodrillo, nie chcialo mi sie rozbierac malej ale chodzi o te body ktore ma na sobie kosztowaly 8 zl!!
Album na zdjecia z ramka 20zl wreszcie sobie posegreguje zdjecia maleji buciczki w ktorych teraz 'chodzimy'
Sukieneczka na lato w zestawie z kapelusikiem pasuje na dlugo
To kilka bluzeczke i rampers z ciucholandu
To juz Coccodrillo, nie chcialo mi sie rozbierac malej ale chodzi o te body ktore ma na sobie kosztowaly 8 zl!!
Album na zdjecia z ramka 20zl wreszcie sobie posegreguje zdjecia maleji buciczki w ktorych teraz 'chodzimy'
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Hej, sama sie zadzwiwilam..te z jabluszkiem byly za 20 wiec myslalam ze zaplace 40 a tu mila niespodzianka..nie iwem dlaczego byly w takiej cenie bo promocji zadnej nie widzialam, a defektu tez nie maja..
moze im sie gdzies zawiruszyly..tylko moglam wieksze kupic bo te sa tak akurat...maja zanizona rozmiarowke wg mnie a to jest r 80
moze im sie gdzies zawiruszyly..tylko moglam wieksze kupic bo te sa tak akurat...maja zanizona rozmiarowke wg mnie a to jest r 80
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ubranka śliczne a cocodrilo rzeczywiście ma zawyżoną rozmiarówkę zwłaszcza jeżeli chodzi o body Zuzia 86 ma maławe
Ostatnia edycja:
Aneczka ja też nie mogę się oprzec, aby nie wejsc do ciucholandu. Ostatnio znajoma sprzedawczyni zostawiła mi 6 par spodni i 4 bluzeczki z długim rękawem na 9-12 m-cy za 12zł wszystko. Cztery rzeczy były z metkami.
reklama
Hej, sama sie zadzwiwilam..te z jabluszkiem byly za 20 wiec myslalam ze zaplace 40 a tu mila niespodzianka..nie iwem dlaczego byly w takiej cenie bo promocji zadnej nie widzialam, a defektu tez nie maja..
ja też kupiłam body 80 myślałam że będzie na całe lato a tu na styk i jak tak porządnie mały poszaleje to zapinki sie odpinają ale i tak lubię ich ciuszki są takie ładne. Ale chyba mają tak tylko przy bodziakach bo kupiłam dres na 74 i jest cały czas dobry a góra nawet ma długie rękawki. Chociaż ostatnio było gorąco to mu dresu nie ubierałam i nie wiem jak teraz tak jakoś szybko rosną te nasze szkraby.