reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Ja bym wzięła 3 i 4 :-) Najbardziej mi się podoba 3ka :tak:

Ale! Chciałąm napisać, że mój Łukasz niezawielki a ostatnio (w carrefourze) kupiłam mu czapkę obw 47 cm. 45 była za mała... Faktem jest też ze mamy w domu fajną czapkę 46 i jest troszkę za duża ale z tymi rozmiarami to jest baaardzo różnie :?

No to my sie pochwalimy co mamusia wypatrzyla w lumpeksie (nadal nie moge oprzec sie checi zagladania do tego rodzaju sklepow) ale i w coccodrillo i w sklepiku dla dzieci nieopodal mojego domku co jest bardzo zle dla mojego portfela:-D

Sukieneczka na lato w zestawie z kapelusikiem pasuje na dlugo

To kilka bluzeczke i rampers z ciucholandu

To juz Coccodrillo, nie chcialo mi sie rozbierac malej ale chodzi o te body ktore ma na sobie kosztowaly 8 zl!!

Album na zdjecia z ramka 20zl wreszcie sobie posegreguje zdjecia maleji buciczki w ktorych teraz 'chodzimy'

Aneczka wszystko piękne, słodkie śliczne a jak Ci się udało dostać body za 8zł z Coccodrillo (uwielbiam ten sklep) mają jakąś promocje teraz?

Hej, sama sie zadzwiwilam..te z jabluszkiem byly za 20 wiec myslalam ze zaplace 40 a tu mila niespodzianka..nie iwem dlaczego byly w takiej cenie bo promocji zadnej nie widzialam, a defektu tez nie maja..
moze im sie gdzies zawiruszyly..tylko moglam wieksze kupic bo te sa tak akurat...maja zanizona rozmiarowke wg mnie a to jest r 80

Aneczka ja też nie mogę się oprzec, aby nie wejsc do ciucholandu. Ostatnio znajoma sprzedawczyni zostawiła mi 6 par spodni i 4 bluzeczki z długim rękawem na 9-12 m-cy za 12zł wszystko:szok:. Cztery rzeczy były z metkami.:szok:

u nas też jest fajny ciucholand i mają tam naprawde super ubranka dla maluszków:tak:

Aneczka ciuszki super

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, sama sie zadzwiwilam..te z jabluszkiem byly za 20 wiec myslalam ze zaplace 40 a tu mila niespodzianka..nie iwem dlaczego byly w takiej cenie bo promocji zadnej nie widzialam, a defektu tez nie maja..
moze im sie gdzies zawiruszyly..tylko moglam wieksze kupic bo te sa tak akurat...maja zanizona rozmiarowke wg mnie a to jest r 80

:tak::tak::tak: ja też kupiłam body 80 myślałam że będzie na całe lato a tu na styk i jak tak porządnie mały poszaleje to zapinki sie odpinają:baffled: ale i tak lubię ich ciuszki są takie ładne. Ale chyba mają tak tylko przy bodziakach bo kupiłam dres na 74 i jest cały czas dobry a góra nawet ma długie rękawki. Chociaż ostatnio było gorąco to mu dresu nie ubierałam i nie wiem jak teraz tak jakoś szybko rosną te nasze szkraby.

Do góry