reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

wiem, ze wasze maluchy juz jezdza w tych fotelikach ale ja jakos mam opory przed wozeniem piotrusia przodem do kierunku jazdy

reklama
Nasze ostatnie zakupy. Mały bawi się po obiedzie w łózeczku (choć może to nie moje,bo takie grzeczne:baffled:) to mogę i ja mogę się trochę pobawić.

Za duży:-D szlafroczek BabyOno

dsc02120kd5.jpg

Sandałki tylko za 18zł

dsc02126xm9.jpg

I dwa kompleciki za 16zł

dsc02127yp9.jpg

I za 20zł

dsc02128bu8.jpg

Justyna w tym samym sklepie chyba dzisiaj robiłyśmy zakupy:tak::tak:
Ja tez kupiłam dzisiaj z tej samej serii komplecik za 15,99:-) i bluzeczką krótkim rękawkiem za 4 złote!!

reklama
My też już mamy prawdziwego bączka i mały bardzo lubi się nim "bawić", czyli walić nim za rączkę albo ją podgryzać:sorry2:

Do góry