reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
dziewczyny mam WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKA prośbę muszę kupić fotelki dla małej taki od 9 kg wiem że już kiedyś ten temat był poruszany ale czy możecie mi coś polecić- proszę:tak::tak:

wybór jest ogromny rozpiętość cenowa również, i nie wiem na jaki powinnam się zdecydować:dry::sorry2: widziałam fajne na allego po 200zl ale czy one są bezpieczne??
podobają mi się też firmy chcicco ale kosztują one ponad 400zl i sama nie wiem co powinnam zrobić- pomocy.... zależy mi żeby był i wygodny i bezpieczny.....

i ja nie wiem czy w koncu kupowac juz ten fotelik czy jeszcze nie? w sumie piortus na upartego jeszcze sie w nim miesci (chociaz juz przekroczyl 9 kg) ale strasznie sie denerwuje w pozycji pollezacej. dlatego chcialam juz kupic nowy a wy piszecie, ze trzeba sie wstrzymac conajmniej do 10 miesiaca :baffled:

Asiu my kupiliśmy fotelik w Tesco w Zielonce i powiem Ci że jesteśmy z niego zadowoleni: ma regulowane( wiadomo) trzy stopniowe pasy( "rosną" wraz z dzieckiem), osłonki na tych pasach, zagłówek, regulowane siedzisko. No i jak dal nas plusem była cena ( ze 199 na 99- była jakaś taka promocja)

reklama
Asiu już był poruszany ten temat i dziewczyny podawały linki do swoich fotelików.

Mój Kuba jeździ w tym 0-18kg wg mnie jego kręgosłup nie jest na tyle silny, aby woźić go w tym 9-36kg co prawda sam siedzi i we wózku jeździ w pozycji całkiem siedzącej, ale bałabym sie jeszcze tego fotelika do 36kg.

My kupilismy fotelik w Reali kosztował coś 197 zł lub 199zł jakoś tak. Jest bardzo fajny i bezpieczny mamy na niego roczną gwarancje. Firmy SENA.

Do góry