reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
zakupy przyjadą dopiero w poniedziałek ale najbardziej się cieszę z krzesełka do karmienia, małego wsadziliśmy do każdej sztuki w sklepie i ten mu najbardziej przypasował
a przetestował mnóstwo tych krzesełek, fotelików zresztą też hihihi
jeszcze mieliśmy zamiar kupić mu bubble go ten jeździk, który zdaje się małagorzatka miała, ale akurat nie mieli na składzie
My też mamy taki samochodzik jest superrrrrr:-):-):-):-)polecam
A zakupy śliczne poprosimy później o zdjęcia na żywo z użytkownikiem w środku rzecz jasna:-)

Ceny tych fotelikow niestety sa porownywalne pocieszajace jest tylko to ze wystarczy na dluzej niz ten od 0-13 kg , no i ten fotelik wybral W a to jego dzialka...(ale jestem bardzo zadowolona i Zuzka chyba tez)

No to zaszalałyście z tymi zakupami. Śliczne śliczności.

A te łyżeczki, Blimko, Harsh, to z jakiej firmy? Ja mam komplet łyżeczek, które też są bardzo fajne, a kupiłam je razem z kroplami do nosa Otrivin. Była jakaś promocja i dwie łyżeczki w opakowaniu. Mają długą rączkę i są bardzo wygodne, bo wąskie i niezbyt głębokie.

moje łyżeczki są tommee tippee były pakowane po 6 sztuk i są dostosowane do bobasów w różnym wieku (jest etap 1 i 2)
zmieniają kolor kiedy jedzenie jest za gorące, to taki bajer, bez znaczenia raczej ale są bardzo wygodne do karmienia nie za miękkie, nie za twarde i nie za głebokie :-D:-D

A my zdecydowalismy sie na taki fotelik. Z opisow i komentarzy wynika, ze to bedzie drugi i ostatni fotelik jaki kupimy Patrykowi
8J00MTX

moje łyżeczki są tommee tippee były pakowane po 6 sztuk i są dostosowane do bobasów w różnym wieku (jest etap 1 i 2)
zmieniają kolor kiedy jedzenie jest za gorące, to taki bajer, bez znaczenia raczej ale są bardzo wygodne do karmienia nie za miękkie, nie za twarde i nie za głebokie :-D:-D
potwierdzam każde słowo:tak::tak::-D:-Dmy też używamy łyżeczek tt, teraz jeszcze miękkich ,płytkich , zmieniających kolor. a na potem mamy głebsze i twarde- do nauki samodzielnego jedzenia:-):-)

Xeone - my też już nie będziemy kupować więcej fotelików, ten nam wystarczy do 4 lat a potem kupimy już tylko samo siedzisko, które jest w miare tanie a małemu będzie wygodniej
Poza tym zależało nam żeby ten fotelik był w miarę lekki i zgrabny bo często jeżdżę taksówkami i muszę go nosić niestety:/

Justyna - sprawdziłam z ciekawości cenę tego fotelika na allegro i też się trochę zszokowałam. W Polsce nigdy bym tego nie kupiła. Co mnie tylko utwierdziło w przekonaniu ze nie chce tam wracać. Za taki fotelik musiałabym oddać 3/4 miesięcznej pensji. Tutaj płacę 1/4 tygodniowej pensji. A pracuję w podobnym miejscu i robię w pracy to samo co robiłam w Polsce...
Sorki że tak piszę ale po prostu się wkurzam i szok cenowy tak na mnie działa:szok::szok:

Nuśka chyba się skuszę na ten jeździk i go kupię przez internet w takim razie, chociaż już się zastanawiałam czy to nei za późno i czy nie lepiej kupić rowerek???
coś takiego:
46-3672576aSPA68UC418842M.jpg

reklama
Xeone - my też już nie będziemy kupować więcej fotelików, ten nam wystarczy do 4 lat a potem kupimy już tylko samo siedzisko, które jest w miare tanie a małemu będzie wygodniej
Poza tym zależało nam żeby ten fotelik był w miarę lekki i zgrabny bo często jeżdżę taksówkami i muszę go nosić niestety:/

Oj no to nie dziwie ci sie, ze chcesz lekki. Nam na tym akurat nie zalezalo. No a ten nasz fotelik rozklad sie na koncu tak, ze zostaje sama podkladka :)

W Polsce nigdy bym tego nie kupiła. Co mnie tylko utwierdziło w przekonaniu ze nie chce tam wracać. Za taki fotelik musiałabym oddać 3/4 miesięcznej pensji. Tutaj płacę 1/4 tygodniowej pensji. A pracuję w podobnym miejscu i robię w pracy to samo co robiłam w Polsce...
Sorki że tak piszę ale po prostu się wkurzam i szok cenowy tak na mnie działa:szok::szok:

Niestety tez mnie te polskie ceny doprowadzaja do szalu. A jeszcze bardziej po pobycie w Stanach gdzie to wszytsko jest 3 razy tansze:angry::no::angry:

Do góry