reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

a ja przygotowalam body, koszulke, spiochy, czapeczke i gdyby bylo zimno to mam miniaturke dresu- malenkie spodenki i bluze z kapturem.do tego na wypadek wiatru przygotowalam kocyk. nic wiecej- zadnych kaftanikow, pieluch na buzie ani pajacykow. rozmawialam z pediatra w szkole rodzenia i powiedziala mi, ze czasem lepiej jak dzidzius ma chlodne raczki niz jakby mial sie za bardzo zgrzac.

reklama
Jejku, jak pomyślę, jak mi położne Kubę w lipcu w ciepły dzień opatuliły, to aż mi się włosy na głowie jeżą. Dziwię się, że się w tym wszystkim nie roztopił. Dobrze, że do domu było blisko i szybko go rozebrałam do normalnego stanu.

:-) Hej
Po dwoch tygodniach przegladania allegro w koncu zamowilam rzeczy do szpitala..Tak ze cos sie ruszylo,niestety z rzeczy dla dzieciaczka nie mam NIC! :wściekła/y: Nie wiem co jest ze mna grane,szukam,siedze,przegladam,sortuje...masakra:eek: Dziewczyny jak macie jakis fajny sklep internetowy gdzie kupowalyscie ciuszki lub lozeczka to dajcie znac. Znow wbilam sobie motyw z kolorem lozeczka i nie waham sie miedzy bialym a teakiem...niestety sprzedawca napisal mi ze nie odpowiadaja za stan bialego lozeczka po doreczeniu bo najczesciej wyglada ono marnie:-( Ubranka chcialam zamowic na allegro ale oczywiscie po przeczytaniu malym druczkiem ze nadruki sa losowo wybierane zrezygnowalam:baffled: Mowie Wam ze chyba gorzej ze mna:-D:-D Jak tak dalej pojdzie to wyjdziemy z dzieckiem owinietym w pieluszke:no:

a mnie własnie mamusia wyręczyła w zakupie nowych ubranek do szpitala dla dzidzi, troszke tego kupiła.
2 body, koszulka, kaftanik, spioszki, półspioszki, kaftanik 3 czapeczki, łapki niedrapki, kocyk polarkowy różowy w serduszka i do wozka taką bielusia podusię z piezynką ala bet, poszalała babunia troszke

moja mama tez poszalala :-) nakupila mi ubranek jakbym miala miec trojaczki! tesciowa tez stanela na wysokosci zadania :tak:
aneczka to czemu po prostu nie pojdziesz do sklepu i nie kupisz wszystkiego za jednym razem?

wiecie co?
ja na serio pamietalam o wszystkim do torby..spakowalam wszystkie potrzebne rzeczy, wszystko co mialam w kazdym spisie jaki znalazlam...

ale dzis wpadlo mi do glowy.. ze ja bede musiala w czyms ze szpitala wyjsc. Zapomnialam o tym, ze jakies dresiki musze wpakowac do torby jeszcze...

:-):-) Z duma informuje ze w kocnu zmowilam lozeczko:-D:-D Mam nadzieje ze nie bedzie cyrkow i dotrze w odpowiednim czasie:happy: izabela352 bylam w sklepach ale oni maja wystawione gora 5 modeli lozeczek,konczy sie na tym ze pokazuja mi katalog i jak cos wybiore zamowia,wiec to samo moge zrobic ja i pewnie cos zaoszczedze.Czekam na meza jak przyleci to pojedziemy do jednego wielkiego sklepu gdzie mam nadzieje wszystko znajde..W sumie to zostaly teraz ciuszki,posciel i wozek:happy::happy:

reklama
Do góry